Samsung I8000 Omnia II
42 716 vizualizări
459 răspunsuri
Linkuri topic "Samsung I8000 Omnia II"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
30 septembrie 2010, 13:35:25
Raspunsul e DA! Poti pune ce rom vrei tu, in orice limba. Mai greu cu romana.
Începător
6 mesaje
din 02/10/2010
02 octombrie 2010, 14:29:49
salut,are cineva net de la cosmote ?am trimis mesaj cum zice la 969,am primit setarile,imi zice ca le-a aplicat dar cand intru pe net nu ma lasa,se opreste cand ajunge sa foloseasca gprs-ul,am sunat la ei si mi-au dat niste dns-uri dar nici asa nu merge,le-am facut si manual si nimic.ce am uitat sa actiez si nu zice la ei pe site?multmesc
Începător
6 mesaje
din 02/10/2010
02 octombrie 2010, 20:13:12
problema rezolvata,trebuia sa pun WAP.
Începător
5 mesaje
din 12/11/2010
12 noiembrie 2010, 16:04:03
stie cineva unde pot sa gasesc talking tomcat pentru omnia2?
Începător
25 mesaje
din 18/01/2010
27 noiembrie 2010, 22:34:36
rusty_hawk 02-10-2010 14:29:49
salut,are cineva net de la cosmote ?am trimis mesaj cum zice la 969,am primit setarile,imi zice ca le-a aplicat dar cand intru pe net nu ma lasa,se opreste cand ajunge sa foloseasca gprs-ul,am sunat la ei si mi-au dat niste dns-uri dar nici asa nu merge,le-am facut si manual si nimic.ce am uitat sa actiez si nu zice la ei pe site?multmescSi mie imi face la fel. Cosmote vinde un serviciu aproape inexistent sub denumirea de web'n walk.
Ma poate ajuta cineva cu o aplicatie pentru yahoo messenger ? De Nimbuzz stiu deja! Multumesc.
Începător
6 mesaje
din 02/10/2010
13 decembrie 2010, 23:13:24
mitrinel 30-08-2010 20:43:03
Am si eu un Samsung omnia II i8000 care merge foarte bine. Sunt multumit de el, dar nu afiseaza pe bara de sus valoarea de incarcare a bateriei. poate cineva sa ma ajute si sa-mi spuna ce setari trebuie sa fac pentru a fi afisata aceasta informatie ? VA MULTUMESC PENTRU AJUTOR !!!Începător
2 mesaje
din 27/12/2010
27 decembrie 2010, 17:59:55
Buna seara, de curand am primit un omnia 2 i-am gasit o problema (foarte grava), cate-o data, din senin se trece automat pe modul siletion. Drept urmare tel nu mai suna si imi iau injuraturi de la cei care vor sa ma contacteze ). Poate cineva sa ma ajute? sau a mai intalnit cineva probl asta?
MW Lurker
204 mesaje
din 03/11/2009
27 decembrie 2010, 18:43:00
poate il tii cu fata-n jos
daca ai activat functia Etiquette, tel va trece in modul silentios cand e asezat cu fata in jos
daca ai activat functia Etiquette, tel va trece in modul silentios cand e asezat cu fata in jos
Începător
2 mesaje
din 27/12/2010
27 decembrie 2010, 18:49:37
redhot 27-12-2010 18:43:00
poate il tii cu fata-n josdaca ai activat functia Etiquette, tel va trece in modul silentios cand e asezat cu fata in jos
Începător
3 mesaje
din 03/06/2010
03 ianuarie 2011, 17:47:35
Un hard reset,daca nu,o rescriere de soft.La mine ultima optiune a rezolvat problema
Emenadi
Începător
2 mesaje
din 04/01/2011
30 ianuarie 2011, 17:25:25
Am o rugaminte - daca ma puteti ajuta!
Am reinstalat tot tel. cu ultimile variante de soft, a mers totul ok, numai ca, la configurare nu stiu pe ce am dat, ca la deblocare imi apare de fiecare data ecranul cu My Info cu datele de la Setings > General Setings > Owner Information.
Nu ar fi nici o problema, dar dureaza deblocarea mai mult si ma si inerveaza de fiecare data cand apare - de cateva ori s-a si blocat cand am apasat prea repede pe ecran...
Am cautat in tot telefonul, la toate setarile, dar nu am gasit nimic de unde sa scot pagina asta!
Am sters datele din My Info si tot apare ecranul, doar cu numele telefonului.
Ma gandesc ca ar putea fi de la Resco explorer, am cautat si aici la setari... si nimic!
Am reinstalat tot tel. cu ultimile variante de soft, a mers totul ok, numai ca, la configurare nu stiu pe ce am dat, ca la deblocare imi apare de fiecare data ecranul cu My Info cu datele de la Setings > General Setings > Owner Information.
Nu ar fi nici o problema, dar dureaza deblocarea mai mult si ma si inerveaza de fiecare data cand apare - de cateva ori s-a si blocat cand am apasat prea repede pe ecran...
Am cautat in tot telefonul, la toate setarile, dar nu am gasit nimic de unde sa scot pagina asta!
Am sters datele din My Info si tot apare ecranul, doar cu numele telefonului.
Ma gandesc ca ar putea fi de la Resco explorer, am cautat si aici la setari... si nimic!
Începător
12 mesaje
din 21/12/2009
02 februarie 2011, 22:22:02
Salut tuturor
nu am mai scris de mult pe acest forum iar acum nu vreau sa va spun decat atat:daca vreti un gps super pt omnia2 si nu numai incercati IGO primo, categoric daca nu il aveti deja, dupa parera mea este cel mai rapid si usor de instalat dintre toate modulele gps.
pentru detalii http://i8000.hitforum.ro/t6-igo-834-igo-primo-portrait-si-landscape-tweak-gps
PS sper ca nu am facut o gafa dand acest link...
nu am mai scris de mult pe acest forum iar acum nu vreau sa va spun decat atat:daca vreti un gps super pt omnia2 si nu numai incercati IGO primo, categoric daca nu il aveti deja, dupa parera mea este cel mai rapid si usor de instalat dintre toate modulele gps.
pentru detalii http://i8000.hitforum.ro/t6-igo-834-igo-primo-portrait-si-landscape-tweak-gps
PS sper ca nu am facut o gafa dand acest link...
MW Lurker
204 mesaje
din 03/11/2009
04 februarie 2011, 13:31:53
cum fac upgrade la windows 6.5.3?
Începător
1 mesaje
din 17/02/2011
17 februarie 2011, 17:45:12
Salut. Am si io un omnia 2 si sunt ffff nemultumit de el.
Se misca greu, se blocheaza, i-am setat procesoru la maxim tot greu se misca, sa zgariat ecranul si A INTRAT SI PRAF PE SUB EL cu toate ca l-am tinut in husa si am avut f mare grija de el. Deci este inacceptabil pt un telefon pentru care am dat 1800 ron sa intre praf pe sub ecran. Nu se compara sub nici un aspect cu orice i-phone, decat ca are ecranu umpic mai mare. Sincer mias fi luat in schimb un i-phone cu toata increderea. Chiar regret ca nu miam luat un i=phone.
Sincer va zic omnia 2 e o prostie de telefon.
Bafta !!!
Se misca greu, se blocheaza, i-am setat procesoru la maxim tot greu se misca, sa zgariat ecranul si A INTRAT SI PRAF PE SUB EL cu toate ca l-am tinut in husa si am avut f mare grija de el. Deci este inacceptabil pt un telefon pentru care am dat 1800 ron sa intre praf pe sub ecran. Nu se compara sub nici un aspect cu orice i-phone, decat ca are ecranu umpic mai mare. Sincer mias fi luat in schimb un i-phone cu toata increderea. Chiar regret ca nu miam luat un i=phone.
Sincer va zic omnia 2 e o prostie de telefon.
Bafta !!!
Începător
6 mesaje
din 02/10/2010
28 mai 2011, 13:08:50
Am o problema cu displayul uneori,apasat pe ecran in dreapta si imi deschide iconita din stanga.
Este cineva care a avut probleme in primul an si s-a dus cu el in service?Vreau sa stiu daca vi s-a cerut factura si daca pe certificatul de garantie aveti samplia vanzatorului sau doar semnatura?
@sops Mie nu mi se pare o prostie de telefon,eu nu l-am tinut in husa si nu am praf deloc sub el,fiecare are grija de telefonul lui cum stie/poate.Eu sunt multumit de telefon si nu mi-as luat decat iphone(cu exceptia lui ip4)
Este cineva care a avut probleme in primul an si s-a dus cu el in service?Vreau sa stiu daca vi s-a cerut factura si daca pe certificatul de garantie aveti samplia vanzatorului sau doar semnatura?
@sops Mie nu mi se pare o prostie de telefon,eu nu l-am tinut in husa si nu am praf deloc sub el,fiecare are grija de telefonul lui cum stie/poate.Eu sunt multumit de telefon si nu mi-as luat decat iphone(cu exceptia lui ip4)
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.