Raoul 18-03-2010 15:46:08
Trailerul de la Matrix il ruleaza fluent? Are vreun player optiunea de benchmark?
Din pacate nu am gasit nici un player xvid/divx care sa functioneze. Corecodec lucreaza la o versiune pt Android (Coreplayer) dar nu se stie cand o sa o lanseze..
@masck eu de multe ori am reusit sa-l fac sa se agate.. ia incearca sa pui sa downloadeze ceva aplicatii de pe market, incarca si un site si o sa vezi ca mai agata.. dar deh, asa imi tre daca mi-am luat (din NOu) device cu procesoru asta de rahat care n-are nici macar hardware FPU.
Oricum.. s-ar zice ca Motorola Milestone la 550mhz (ARM Cotex 8) face nexusu la 1ghz (qualcomm snapdragon). evident, cand vine vorba de grafica, 3D. procu de pe milestone are GPU dedicat PowerVR (ca si iphone..)
Si inca o problema la device-urile HTC. Evident, HTC mereu alege cele mai ieftine componente hardware, nu e vorba numai de CPU dar si de display

. Display-ul de pe tel. HTC au probleme multitouch (sunt pe net video). Nu se simt in pinch to zoom.. doar cand misti 2 degete pe display... este o aplicatie de teste.
Problemele astea se simt in jocuri.
In fine, htc hero e un telefon bun datorita sistemului de operare.
Pacat ca Motorola neglijeaza partea de soft.. ca altfel as fi optat pt Motorola. HTC Sense e superb si bine implementat.. chiar face diferenta
Astept si eu update-ul 2.1. Ma enerveaza ca il amana atata
Edited by Mishulica at 18-03-2010, 22:43