HTC Hero
2 842 vizualizări
76 răspunsuri
Linkuri topic "HTC Hero"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
1319 mesaje
din 08/08/2006

Alecs acu cateva zile te contraziceai ca nu merge bn android pe wm si acum il folosesti un weekend ca sistem de operare
)

zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
06 februarie 2010, 13:27:12
Alecs 06-02-2010 12:33:23
Acum ce vreau sa te intreb: - cum fac sa imi apara ceasul digital hero pe homescreen? cand dau click la widget-uri imi apar numai cateva ceasuri analogice).
- unde intru ca sa setez conexiunea internet?
2. Settings > Wireless controls > Mobile Network settings > Acces point names > tasta menu > new APN .. iar mai departe te descurci.
Cu apn wap merge doar browsingu (fara download)

MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri
06 februarie 2010, 13:29:43 • actualizat 06 februarie 2010, 13:32:24 (1 ori)
aly_ancu 06-02-2010 12:51:17
Alecs acu cateva zile te contraziceai ca nu merge bn android pe wm si acum il folosesti un weekend ca sistem de operare 
----
@DSF, mersi!

zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri

No problem
Pff imi place la nebunie telefonul. Htc sense imbunatateste enorm os-ul. In lista de aplicatii pot folosi butonul search pt a filtra rapid programele (gen winamp).
Baietii au lucrat la mici detalii care te ajuta in anumite situatii. Functia quickfind e prezenta si la bookmarks. Poti sorta adresele favorite dupa mai multe criteri.. le poti accesa si de pe homescreen (apar sub form de prewiev la site).. etc etc. Imi place f mult. Bine, are si defectele lui dar calitatile multiple te mai fac za treci peste
)
Camera e praf la lumina slaba.
Am uitat sa mentionez de trackball, este util, mai ales la scroll.
Am incercat niste clipuri la calitate buna de pe youtube (format mp4) si sa vad f bine (culori vii) .
Se gasesc si multe aplicatii utile, de toate felurile. Am incercat niste viewere vnc si se comporta bine. Ssh, telnet, etc..
Chestia ce ma deranjeaza tare e faptul ca doar browserul (fara download) merge cu apn wap.
In rest, nu duc dorul dupa wm. Platforma asta se misca mult mai bine, e aratoasa, f practica si in continua dezvoltare.
Pff imi place la nebunie telefonul. Htc sense imbunatateste enorm os-ul. In lista de aplicatii pot folosi butonul search pt a filtra rapid programele (gen winamp).
Baietii au lucrat la mici detalii care te ajuta in anumite situatii. Functia quickfind e prezenta si la bookmarks. Poti sorta adresele favorite dupa mai multe criteri.. le poti accesa si de pe homescreen (apar sub form de prewiev la site).. etc etc. Imi place f mult. Bine, are si defectele lui dar calitatile multiple te mai fac za treci peste

Camera e praf la lumina slaba.
Am uitat sa mentionez de trackball, este util, mai ales la scroll.
Am incercat niste clipuri la calitate buna de pe youtube (format mp4) si sa vad f bine (culori vii) .
Se gasesc si multe aplicatii utile, de toate felurile. Am incercat niste viewere vnc si se comporta bine. Ssh, telnet, etc..
Chestia ce ma deranjeaza tare e faptul ca doar browserul (fara download) merge cu apn wap.
In rest, nu duc dorul dupa wm. Platforma asta se misca mult mai bine, e aratoasa, f practica si in continua dezvoltare.

Începător
10 mesaje
din 18/02/2009
15 februarie 2010, 23:21:42
Salut.
Am si eu o problema cu un HTC Hero.Nu reusesc sa-l setez sa-mi intre mail-urile de pe adresa de yahoo direct pe telefon.In momentul setarii contului imi da eroare si imi spune ca parola/username-ul incorecte cu toate ca ele sunt corecte.Nu stiu ce si unde gresesc.Pe HTC Diamond imi functionau perfect toate adresele de mail: yahoo, gmail.Pe Hero merge excelent gmail-ul.Daca stie cineva ce ar trebui sa fac il rog sa-mi apuna si mie.
Multumesc
Am si eu o problema cu un HTC Hero.Nu reusesc sa-l setez sa-mi intre mail-urile de pe adresa de yahoo direct pe telefon.In momentul setarii contului imi da eroare si imi spune ca parola/username-ul incorecte cu toate ca ele sunt corecte.Nu stiu ce si unde gresesc.Pe HTC Diamond imi functionau perfect toate adresele de mail: yahoo, gmail.Pe Hero merge excelent gmail-ul.Daca stie cineva ce ar trebui sa fac il rog sa-mi apuna si mie.
Multumesc
nicu77

zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
22 februarie 2010, 10:32:24
Voi aveti probleme cu alarma? Mie mi s-a intamplat sa nu se activeze de vreo 2-3 ori. Mi se pare aiurea lucrul asta
. Am ultima versiune oficiala de ROM de la HTC. E vorba de alarma default..
@nicu77 incearca ce scrie aici ⤡

@nicu77 incearca ce scrie aici ⤡

zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
22 februarie 2010, 18:00:46
Pentru cei care vor sa treaca pe Android si vor un device performant si la capitolul jocuri, recomand sa se uite la alte deviceuri ce nu au procesor Qualcomm MSM7200A 528 MHz.
Am testat mai multe jocuri 3D pe Hero, si multe nu ruleaza smooth gratie penalului procesor Qualcomm MSM7200A 528 MHz (acelasi ca si la touch pro, diamond, etc).
Si ca sa vedeti o mica comparatie intre Motorola Milestone (ARM Cortex A8 600 MHz)
HTC Hero:
Motorola Milestone:
Macar de aparea mai repede Nexus One.. noroc ca nu am dat prea mult pe Hero (300 euro sigilat).
Da` in afara de jocuri, flash se descurca destul de bine HTC Hero
Am testat mai multe jocuri 3D pe Hero, si multe nu ruleaza smooth gratie penalului procesor Qualcomm MSM7200A 528 MHz (acelasi ca si la touch pro, diamond, etc).
Si ca sa vedeti o mica comparatie intre Motorola Milestone (ARM Cortex A8 600 MHz)
HTC Hero:
Motorola Milestone:
Macar de aparea mai repede Nexus One.. noroc ca nu am dat prea mult pe Hero (300 euro sigilat).
Da` in afara de jocuri, flash se descurca destul de bine HTC Hero

MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri

Imi place la nebunie trackball-ul de la Hero... e foarte practic si util; la hd lipsa dpad-ului ma scoate din sarite in unele situatii.

好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
13 martie 2010, 10:35:12
DSF 22-02-2010 18:00:46
Macar de aparea mai repede Nexus One.. noroc ca nu am dat prea mult pe Hero (300 euro sigilat). Da` in afara de jocuri, flash se descurca destul de bine HTC Hero
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you

zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
13 martie 2010, 11:14:45
Eu ziceam sa fie disponibil si in ROMANIA. Ca era disponibil (si cred ca si acum e tot asa) doar pentru unumite regiuni. In fine..
Eu parca mi-am luat hero-ul pe 2.02
Ce ma enerveaza astia de la htc ca tot amana update-ul de android 2.1. erau zvonuri ca s-ar lansa prin februarie, ba prin martie, acum se zvonejste ca prin aprilie..
In legatura cu alarma, acum e ok. Am inchis eu taskul alarma de aia nu-mi suna
Eu parca mi-am luat hero-ul pe 2.02
Ce ma enerveaza astia de la htc ca tot amana update-ul de android 2.1. erau zvonuri ca s-ar lansa prin februarie, ba prin martie, acum se zvonejste ca prin aprilie..
In legatura cu alarma, acum e ok. Am inchis eu taskul alarma de aia nu-mi suna

好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
13 martie 2010, 11:18:44
si in romania ,il aduc baietii de afara. mai ieftin decat in magazin. dar daca te incalzeste sa ai garantie ,da 5+ milioane in magazin
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!

MW Liker
59 mesaje
din 29/05/2006
18 martie 2010, 13:03:59
posesor htc hero 3 saptamani.
android 1.5.
card 8 GB clasa 6.
Nu am simtit nevoia sa fac update pentru ca nu am gasit buguri. astept versiunea oficiala 2.1.
Prima aplicatie care trebuie instalata este un task manager. daca aveti grija sa inchideti aplicatiile nu veti intampina lag deloc.
am toate cele 7 screenuri pline.
Nu s-a blocat niciodata.
videourile de pe youtube care se vad lacrima pe calculator se vad lacrima si pe telefon.
un minus este ca sunt unele videouri care primesc unable to view dar daca le downloadez pe telefon cu o aplicatie pot sa le vad.
Igo merge foarte bine daca nu sunt aplicatii deschise in background. pentru navigare sigura fara nici un delay se recomanda un restart inainte de drum.(harti full).
Gmaps este ok nu are pich and zoom(inca).
Player muzica folosesc meridian(totul ok).
Syncronizez contactele cu Gmailul.(o optiune foarte utila. nu mai folosesc outlook).
baterie: Daca il tin in mana nonstop(gps wireles activat si folosit) mai mult de 8 ore nu ma tine bateria).
Nu ma asteptam ca navigarea pe internet(web retele sociale, messenger si tastatura sa fie chiar asa practica.
Gps-ul are semnal si in casa.
Albumul e foarte practic. vezi si albumele de pe facebook, flicker .. etc.
Cu diferite aplicatii poti sincroniza pozele cu flicker/picassa sau chiar ftp)
widgeturile htc sunt frumoase si practice.( o sa umpleti sigur toate ecranele)
camera: pozele facute in camera(iso 800) sunt acceptabile spre incacceptabile. cele facute in lumina soarelui(iso 100) fara sa misti camera sunt de o calitate uimitoare). Este fain ca face zoom unde atingi tu cu degetul pe ecran.
Flashul merge in proportie de 30-50%. merg si jocuri si filmulete dar doar cele care sunt facute bine. tinand cont ca este primul device cu flash iertam acest aspect si asteptam update.
Email: avem doua aplicatii: un widged si gmail. widgedul este un pic minimalist. gmailul are tot. vad documente excel si pdf din atachamente fara probleme.
De asemenea pot seta sa se sincronizede doar anumite labeluri.
Nu l-am conectat inca la calculator(iau muzica din retea si o ascult din retea) si contactele le sincronizez cu gmail.
Calendar sincrnizat cu gmail.
Nu evitati legarea la retele sociale si gmail. Aplicatiile default le implementeaza prea bine.
Trecere programe in revista:
-advanced task killer.
-agile messenger(faci poze, inregistrezi(audio, video) si trimiti instant)
-barcode scanner
-chess
-easymoney(manageriezi cheltuielile veniturile)
-es file explorer(local, retea, ftp - foarte practic)
-facebook
-google sky map
-gstring(acordez chiatar - merge mai bine ca tunerul cumparat)
-igo
-layar(cauta pizza, restaurante pe harta si le afiseaza pe ecran peste camera - foarte interesant).
-meridian
-my tracks
-network monitor
-pinball
-raging thunder lite
-robo defense
-Shazam - recunoaste melodiile(au mers toate in afara de cele romanesti)
-solo lite - simulator chitara
-texas holdem - poker pe internet
-tubedroid(downloadez videouri ca video sau sunet de pe youtube
-gps tracker(imi arata totul despre statusul gps-ului + satelitii conectati)
-labyrint lite
-jewels
-metal detector
-ringdroid
-cardio trainer(foarte interesant)
-locale(foarte interesant)
Astea au ramas dupa alte 30 programe dezinstalate.
ps: nu am experienta cu iphone sau multitouch dar pot spune ca sunt 100% multumit si ca e prima data pentru mine cand am internetul pe mobil atat de practic.
android 1.5.
card 8 GB clasa 6.
Nu am simtit nevoia sa fac update pentru ca nu am gasit buguri. astept versiunea oficiala 2.1.
Prima aplicatie care trebuie instalata este un task manager. daca aveti grija sa inchideti aplicatiile nu veti intampina lag deloc.
am toate cele 7 screenuri pline.
Nu s-a blocat niciodata.
videourile de pe youtube care se vad lacrima pe calculator se vad lacrima si pe telefon.
un minus este ca sunt unele videouri care primesc unable to view dar daca le downloadez pe telefon cu o aplicatie pot sa le vad.
Igo merge foarte bine daca nu sunt aplicatii deschise in background. pentru navigare sigura fara nici un delay se recomanda un restart inainte de drum.(harti full).
Gmaps este ok nu are pich and zoom(inca).
Player muzica folosesc meridian(totul ok).
Syncronizez contactele cu Gmailul.(o optiune foarte utila. nu mai folosesc outlook).
baterie: Daca il tin in mana nonstop(gps wireles activat si folosit) mai mult de 8 ore nu ma tine bateria).
Nu ma asteptam ca navigarea pe internet(web retele sociale, messenger si tastatura sa fie chiar asa practica.
Gps-ul are semnal si in casa.
Albumul e foarte practic. vezi si albumele de pe facebook, flicker .. etc.
Cu diferite aplicatii poti sincroniza pozele cu flicker/picassa sau chiar ftp)
widgeturile htc sunt frumoase si practice.( o sa umpleti sigur toate ecranele)
camera: pozele facute in camera(iso 800) sunt acceptabile spre incacceptabile. cele facute in lumina soarelui(iso 100) fara sa misti camera sunt de o calitate uimitoare). Este fain ca face zoom unde atingi tu cu degetul pe ecran.
Flashul merge in proportie de 30-50%. merg si jocuri si filmulete dar doar cele care sunt facute bine. tinand cont ca este primul device cu flash iertam acest aspect si asteptam update.
Email: avem doua aplicatii: un widged si gmail. widgedul este un pic minimalist. gmailul are tot. vad documente excel si pdf din atachamente fara probleme.
De asemenea pot seta sa se sincronizede doar anumite labeluri.
Nu l-am conectat inca la calculator(iau muzica din retea si o ascult din retea) si contactele le sincronizez cu gmail.
Calendar sincrnizat cu gmail.
Nu evitati legarea la retele sociale si gmail. Aplicatiile default le implementeaza prea bine.
Trecere programe in revista:
-advanced task killer.
-agile messenger(faci poze, inregistrezi(audio, video) si trimiti instant)
-barcode scanner
-chess
-easymoney(manageriezi cheltuielile veniturile)
-es file explorer(local, retea, ftp - foarte practic)
-google sky map
-gstring(acordez chiatar - merge mai bine ca tunerul cumparat)
-igo
-layar(cauta pizza, restaurante pe harta si le afiseaza pe ecran peste camera - foarte interesant).
-meridian
-my tracks
-network monitor
-pinball
-raging thunder lite
-robo defense
-Shazam - recunoaste melodiile(au mers toate in afara de cele romanesti)
-solo lite - simulator chitara
-texas holdem - poker pe internet
-tubedroid(downloadez videouri ca video sau sunet de pe youtube
-gps tracker(imi arata totul despre statusul gps-ului + satelitii conectati)
-labyrint lite
-jewels
-metal detector
-ringdroid
-cardio trainer(foarte interesant)
-locale(foarte interesant)
Astea au ramas dupa alte 30 programe dezinstalate.
ps: nu am experienta cu iphone sau multitouch dar pot spune ca sunt 100% multumit si ca e prima data pentru mine cand am internetul pe mobil atat de practic.

MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
18 martie 2010, 15:46:08
Trailerul de la Matrix il ruleaza fluent? Are vreun player optiunea de benchmark?

MW Moderator
2437 mesaje
din 29/07/2008
47 aprecieri
18 martie 2010, 16:31:57
Exista program pentru benchmark la Android,nu chiar pentru redare video in special,am deschis eu un topic despre performanta telefoanelor cu Android OS
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype

好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
18 martie 2010, 16:41:58
masck 18-03-2010 13:03:59
Camera: pozele facute in camera(iso 800) sunt acceptabile spre incacceptabile. cele facute in lumina soarelui(iso 100) fara sa misti camera sunt de o calitate uimitoare).
Înapoi la Android OS
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.