adica... ce naiba...cine se pune cu mine? nu vezi ca am telefon de 1200 EURO? visul oricarui cocalar
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Nu sunt genul care sa faca urat la preturi mari daca merita...dar pretul ala e exagerat! Mult prea exagerat. 400-500 euro merita dar mai mult decat dublu?? sa fim seriosi. Sunt folosite cele mai bune materiale si ecranul ala e super bun...totusi...mult prea mult. Chiar daca sunt de acord ca un mac pro umflat la maxim sa coste peste un un miliard de lei vechi (cine stie pentru ce il ia scoate banii acestia in maxim un an daca nu in 6 luni) sau un mac book pro 5000 euro..., pentru iphone speed nu as da 1000 de euro nici daca as fi nevoit sa arunc din bani ca nu mai am unde sa ii tin. E absurd. Diferenta de pret intre vechiul iphone 3g si acesta nu justifica performantele. Un htc touc pro 2 e la jumatate de pret si in multe privinte e peste iphone. Un telefon(smart, pda, ppc), fie el cat de dotat, nu merita mai mult de 500 maxim 600euro (daca e nou aparut).
12 iulie 2009, 00:26:38 • actualizat 12 iulie 2009, 00:29:09 (1 ori)
Vina nu e a celor de la apple... pentru ca in alte tari nu este atat de scump. Vina e a celor de la Orange care stiu ca visul cocalarilor si pitipoancelor e acum sa detina un iphone pe care sa-l arate la alti cocalari/campioane mai fraieri "ca nu au aifon d-asta smecher".. therefore umfla pretul pentru ca oricum romanu smecher il va cumpara. Cei cu ppc n-o sa se compare la support de aplicatii niciodata cu iphone-u pentru ca in iphone se baga o gramada de bani desi este mult inferior ppc-ului, pentru ca toti ratatii il cumpara... cum zicea si cint...pentru imagine. Ce daca si un TP2 sau un Topaz e scump? De ala nu stie lumea ca e scump, nu prea stiu cocalarii... in schimb de iphone toata lumea stie ca-i scump.
Eu sincer cred ca inca un motiv pentru care Orange au pus pretul asta pe el este tocmai pentru a-i face publicitate...in felul asta se duce vorba de la om la om: "BAAAA MANCATIAS!!! FRATELLOOO ai vazut cat costa aifonu ala nou ba murimiar neamu!! E scump sa moara dusmanii mei! Ce smecher as fi cu un dala" si atunci receptorul zice: "maaaama toti fratii mei (adica prietenii lui) stiu cai scump...hai mancatias ca-mi iau si io"
Noul iPhone 3G S, disponibil (oficial) în România din 31 iulie
După ce iPhone 3G S a fost anunțat oficial la începutul lunii iunie, apoi lansat în Statele Unite, iată că a venit și rândul României. Orange a anunțat că va începe comercializarea celui mai nou handset Apple din 31 iulie. Din nefericire, deocamdată, operatorul de telefonie mobilă nu a oferit niciun fel de informații referitoare la prețul pe care-l va avea mobilul în România.
Totuși, ce se știe sigur este că există deja peste 1.000 de precomenzi pentru iPhone 3G S, deci se poate spune că succesul telefonului este asigurat și la noi în țară. La trei zile de la lansarea de pe 20 iunie, Apple Inc anunțase că a vândut peste un milion de aparate iPhone în cele opt țări unde fusese lansat, depășind estimările analiștilor.
.in felul asta se duce vorba de la om la om: "BAAAA MANCATIAS!!! FRATELLOOO ai vazut cat costa aifonu ala nou ba murimiar neamu!! E scump sa moara dusmanii mei! Ce smecher as fi cu un dala" si atunci receptorul zice: "maaaama toti fratii mei (adica prietenii lui) stiu cai scump...hai mancatias ca-mi iau si io" [/quote] super! Se poate,publicitate shock value,in randul cocalarilor.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.