Multi-touch-ul - adica atingerea ecranului cu mai multe degete in acelasi timp permitand realizarea mai multor comenzi concomitent.
Luna trecuta, Gameloft a lansat jocul Terminator Salvation pentru iPhone, dezvoltat la Bucuresti, care se bazeaza pe tehnologia multi-touch. Pentru a controla miscarile personajului trebuie sa folosesti ambele degete mari, la fel cum s-ar fi intamplat in cazul unor jocuri de consola, de exemplu. Gameloft a luat in considerare rotatia naturala a degetului mare pentru a gasi cele mai confortabile si intuitive miscari din partea utilizatorului.
Ok,nu am ura fata de iPhone,dar este un telefon din clasa business,nu pentru simpli oameni ca noi,dornici de aplicatii/jocuri diverse.Intr-adevar,nu pot nega,programele pt iPhone nu sunt foarte multe,dar sunt FOARTE FOLOSITOARE !
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Nu e vorba de ura fata de iPhone,insa pe mine de exemplu ma deranjeaza fanatismul unora si mai ma oftic si cand vad ce pret are acest telefon! Ideea e sa nu ridicam in slavi pe Apple pt ca nu prea e cazul. Cel putin nu momentan. @DSF,cine te-a pus sa iti iei HTC? Au cam dat-o-n bara... Insa asta nu inseamna ca WM nu e bun,exista o gramada de alternative la HTC.
Intradevar pretul e prea mare si exagerat pentru un iPhone dar sunt exagerate si pentru multe de la Nokia, N96...si multe altele care nu fac mai nimica decat ca scrie "Nokia". Poti sa folosesti wap unlimited pe iPhone si daca nu ai setari poti sa le obtii din cydia free din sectiunea Carriers, cel putin pentru Orange
Eu zic sa incheiem aceasta discutie,topicul sa ramana curat pentru discutii serioase legate de iPhone 3G-S ... Va dati seama ca 2 pagini au fost umplute numai cu posturi stupide ?! Eu ma opresc aici !
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Nu e vorba de ura fata de iPhone. Este un telefon destul de dotat, are niste functii medii, pentru jocuri este "the ultimate"... n-am vazut nici un mobil cu jocuri mai faine. Trebuie sa recunosc ca daca are compas digital 3Gs-ul va fi chiar foarte misto. Pe mine cel mai mult ma enerveaza posesorii de iphone...
Sal all dupa ce am citit posturile de mai devreme mi-a fost greu sa ma abtin, iphonul are un pret, daca nu ai un ban in buzunar ciocul mic.la capitolul configuratie pot sa spun ca abia acum este un telefon si pt europa concurand cu nokia,samsung,htc.sistemul e operare este super usor de folosit, nici prea stufos nici prea basic iar aplicatiile sunt incredibile, numai pt faptul ca pot sa imi fac aplicatii asi merita pretul.ganditiva ca singura replica la App store este Ovi store care inca are probleme tehnice
14 iunie 2009, 21:15:09 • actualizat 14 iunie 2009, 21:16:29 (1 ori)
ben 12-06-2009 14:20:13
Intradevar pretul e prea mare si exagerat pentru un iPhone dar sunt exagerate si pentru multe de la Nokia, N96...si multe altele care nu fac mai nimica decat ca scrie "Nokia". Poti sa folosesti wap unlimited pe iPhone si daca nu ai setari poti sa le obtii din cydia free din sectiunea Carriers, cel putin pentru Orange
Pai iPhone nu are wap...doar browser internet Safari. De fapt acesta a fost si unul din motivele pentru care nu mi-am achizitionat acest telefon.Eu fiind un utilizator de wap.
Desktop: i7 6700k: Liquid Cooler NZXT Kraken X62 280mm/ Mobo Asus Strix Z270F Gaming/ Ram:GeIL's DDR4 EVO X 16GB/ Video: Asus Strix GTX 1080 Gaming 8GB/ Stocare:SSD Samsung 960 EVO Series 250GB m2 SSD Kingston 128GB,SSD Samsung 850 EVO 250GB + 1TB HDD Lighting: NZXT HUE+ RGB / Fan: NZXT Aer RGB/ Case: Silverstone Primera pm01w-RGB/ Sursa: Corsair HX850i Platinum / Laptop:Alienware 17 R2 (touchscreen) GTX 980M/ 1x1TB HDD/ 2x256GB SSD 16GB DDR3 Phone: Galaxy S7 Edge
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.