problema card qtek 8060
114 vizualizări
5 răspunsuri
Linkuri topic "problema card qtek 8060"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Lurker
237 mesaje
din 11/09/2006

am o problema cu modelul de telefon mai sus mentionat. Cand incerc sa ii bag card ( am incercat mai multe) isi da restart singur si nu il citeste. Mai precis, se pierde usor imaginea de pe display-fade- si se inchide. E hard sau soft problema? O pot remedia? Cum? Mentionez ca am incercat cu hard reset si nu s-a schimbat nimic! Multumesc anticipat si sper sa fi incadrat bine threadul!

MW Lurker
237 mesaje
din 11/09/2006
02 iunie 2009, 21:13:29
ma baga cineva si pe mine in seama pe aici ?

MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri

Ai incercat o curatare/formatare a cardului? de o astfel de problema eu chiar nu am auzit, e o premiera. Mai ales felul in care se 'poarta' display-ul e tare straniu... 
sau sa inteleg ca ai incercat nu doar cu un card si se poarta la fel? daca nici cu hard reset nu merge ramane sa ii schimbi rom-ul si daca nu se remediaza clar e ceva fizic defect inauntru.

sau sa inteleg ca ai incercat nu doar cu un card si se poarta la fel? daca nici cu hard reset nu merge ramane sa ii schimbi rom-ul si daca nu se remediaza clar e ceva fizic defect inauntru.

MW Lurker
258 mesaje
din 10/01/2009

Asta ce fel de card citeste? MicroSD,MiniSD,MMC...? Poate nu ai introdus tipul de card care trebuie.

MW Lurker
237 mesaje
din 11/09/2006
03 iunie 2009, 08:20:55
Alecs 02-06-2009 23:37:29
Ai incercat o curatare/formatare a cardului? de o astfel de problema eu chiar nu am auzit, e o premiera. Mai ales felul in care se 'poarta' display-ul e tare straniu... 

MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri
03 iunie 2009, 12:19:30
Se pare ca nu prea se gasesc upgrade-uri pentru acest device... e un smartphone mai vechi..
aici gasesti upgrade pentru qtek 8080, care pare identic ( cel putin la aspect) cu 8060. Daca vrei sa il incerci, e riscul tau.
aici gasesti upgrade pentru qtek 8080, care pare identic ( cel putin la aspect) cu 8060. Daca vrei sa il incerci, e riscul tau.
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.