Zapp BUZZ este un produs nou și revoluționar care permite tuturor telefoanelor Zapp să sune și să primească apeluri prin Internet folosind Yahoo! Messenger.
Acest lucru permite tuturor clienților Zapp să-și sune prietenii și pe cei dragi, pe contul lor de Yahoo!, oriunde s-ar afla, ca un apel de voce normal.
Cum funcționează?
Zapp are un sistem unic, care asociază ID-urilor Yahoo! numere Zapp BUZZ, numere care pot fi apelate de către toate telefoanele Zapp, atât vechi cât și noi.
De asemenea Zapp alocă un număr de telefon Zapp BUZZ Mobile fiecărui client Zapp care subscrie la Zapp BUZZ.
Acest lucru permite abonatului Zapp BUZZ să fie apelat gratuit de către orice utilizator Yahoo! Messenger din lume (acest serviciu permite, de asemenea, unui client Zapp, care subscrie la Zapp BUZZ să fie sunat de către orice utilizator GoogleTalk sau utilizator SIP VoIP).
Apelarea unui utilizator Yahoo! Messenger de pe ORICE telefon Zapp.
Voi posta mai tarziu si comenzile pentru a te loga pe messenger prin sms.
Messenger prin sms si telefonie voip direct de pe telefon
1 464 vizualizări
19 răspunsuri
Linkuri topic "Messenger prin sms si telefonie voip direct de pe telefon"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Veteran
588 mesaje
din 19/09/2006

Chestia cu Yahoo e interesanta si binevenita,mai ales partea cu poti fi sunat,ca pentru messenger chat exista destule aplicatii, care impreuna cu o oferta gen wap - sa tot ai baterie la telefon sa chat-uiesti.

MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri

interesant,astept si comenzile prin sms.totodata merge serviciul si prin pre-pay ?
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian
[img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
[img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]

MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
05 mai 2009, 13:45:53
chrissro 05-05-2009 10:10:25
Chestia cu Yahoo e interesanta si binevenita,mai ales partea cu poti fi sunat,ca pentru messenger chat exista destule aplicatii, care impreuna cu o oferta gen wap - sa tot ai baterie la telefon sa chat-uiesti.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info

MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
05 mai 2009, 13:51:42
info, iar ai început cu (,) clonele

Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare?
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!

MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
05 mai 2009, 14:08:58
Daca asta este singurul lucru la care se pricepe cu adevarat...

MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
05 mai 2009, 15:43:15
info 05-05-2009 13:45:53
chrissro 05-05-2009 10:10:25

MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
05 mai 2009, 15:46:06
pai utilizatorii or sa fie foarte mulți.... asta e lista utilizatorilor:
info
info

Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare?
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!

MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri

da ce de topicuri cu zapp!!!de fapt ai zapp nu ai semnal iar mesegeru prin sms e cea mai mare porcarie. asa poti avea wap si stai pe mes cat vrei plus ca tel de la zap sunt varza. oricum bateria se consuma.
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612

MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
05 mai 2009, 19:58:06
Geopsi 05-05-2009 16:37:59
asa poti avea wap si stai pe mes cat vrei

MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
05 mai 2009, 20:11:20
Hai sa-ti spun o poveste frumoasa.
Se facea ca orasul in care domiciliez eu, Piatra-Neamt, sa fie acoperit in proprotie cca 90% de internet prin Wi-Fi, de catre un provider local de internet.
Contra unei taxe lunare de 6 USD + tva am internet pe orice dispozitiv compatibil Wi-Fi, in aproape orice punct din oras, cu o viteza de 2 Mbps in retea si 1 Mbps in Internet, fara limita de trafic.
Ce spuneti sa ma convertesc la religia lui info, contra unei taxe de 3 sau 6 euro lunar si sa ma urc in copaci dupa semnal?
Se facea ca orasul in care domiciliez eu, Piatra-Neamt, sa fie acoperit in proprotie cca 90% de internet prin Wi-Fi, de catre un provider local de internet.
Contra unei taxe lunare de 6 USD + tva am internet pe orice dispozitiv compatibil Wi-Fi, in aproape orice punct din oras, cu o viteza de 2 Mbps in retea si 1 Mbps in Internet, fara limita de trafic.
Ce spuneti sa ma convertesc la religia lui info, contra unei taxe de 3 sau 6 euro lunar si sa ma urc in copaci dupa semnal?

MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
05 mai 2009, 20:24:51
Ideea e ca folosesti serviciul messenger prin sms de la Zapp atunci cand pleci din localitate si mai ai nevoie si sa nu se termine bateria repede! Asa cand esti in oras,de ce sa stai toata ziua pe mess? Inseamna ca n-ai viata personala. Lol. E suficient cat stai de pe PC.
Partea buna la Zapp e ca ai totul "mobil",adica oriunde in tara: messenger,internet de mare viteza si multe altele.
Partea buna la Zapp e ca ai totul "mobil",adica oriunde in tara: messenger,internet de mare viteza si multe altele.

MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
05 mai 2009, 20:35:14
Am inteles despre ce este vorba in cazul zap.
In cazul meu, nu e vorba doar de mess, e vorba de VoIP, E-mail, streaming video/audio toate via APN Internet.
Cand nu sunt in localitate, pot folosi lejer internetul pe mobil de la orange. Nu sunt genul care sa rupa reteaua in 2 din punct de vedere al traficului.
De asemenea, cand sunt prin tara, cu diverse treburi ce tin de natura serviciului, pot folosi un hot-spot Wi-Fi gratuit, inclusiv cele din benzinarii, cafenele, hoteluri, etc.
In cazul meu, nu e vorba doar de mess, e vorba de VoIP, E-mail, streaming video/audio toate via APN Internet.
Cand nu sunt in localitate, pot folosi lejer internetul pe mobil de la orange. Nu sunt genul care sa rupa reteaua in 2 din punct de vedere al traficului.
De asemenea, cand sunt prin tara, cu diverse treburi ce tin de natura serviciului, pot folosi un hot-spot Wi-Fi gratuit, inclusiv cele din benzinarii, cafenele, hoteluri, etc.

MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
05 mai 2009, 22:57:52
Ma rog,fiecare cu parerea lui si cu necesitatile de care are nevoie pt a se descurca. Eu unul am de ceva timp telefoane cu WiFi insa nu stiu sa fi folosit mai mult de 3-4 ori (si asta asa de proba). Adica nush,insa nu am chef sa stau sa caut ca disperatu dupa hotspoturi gratuite,prefer sa stiu ca am o conexiune la internet disponibila oriunde si oricand. acum a nu se intelege ca sunt mare fan Zapp,inca nu am de gand sa ma abonez la ei,insa trebuie sa recunoastem ca au unele plusuri fata de ceilalti operatori.
Si din ce am auzit,Zapp doreste sa fie in principal provider de internet mobil,nu de telefonie. Partea proasta si marele lor dezavantaj este incompatibilitatea cu telefoanele GSM. Stiti cum e romanu... daca nu are si un telefon "jmecher de jmecher"... tot degeaba
)
Si din ce am auzit,Zapp doreste sa fie in principal provider de internet mobil,nu de telefonie. Partea proasta si marele lor dezavantaj este incompatibilitatea cu telefoanele GSM. Stiti cum e romanu... daca nu are si un telefon "jmecher de jmecher"... tot degeaba

eu sincer sa va spun,ma zgarie pe creier numele zapp nu-l suport,nu suport sistemul lor cdma sau cum o fi.poate sa fie totul moca ca nu ma bag pe zapp veci.mai ales ca imi dau ei telef.alea ciudate.si pe pariu ca nu vor avea niciodata mai mult de 500mii de abonati.
Înapoi la Zapp
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.