Cea mai tare oferta de servicii de voce din Romania, vorbesti 100 % gratis cu conditia sa ai apeluri primite din alte retele, totul fara abonament. Primesti 8 centi/minut bonus pentru apelurile primite din alte retele, iar cu planul tarifar standard vorbesti in alte retele cu 16 centi pe minut, adica la 2 minute de apeluri primite din alte retele, suni un minut gratuit in orice retea nationala si internationala.
Nou !!! Acum poti activa optiunile Zapp Buzz 1000 si Zapp Buzz 5000, fara abonament, platind din creditul bonus:
Zapp Buzz 1000, costa 3 euro, pe care ii faci din doar 38 de minute de apeluri primite din alte retele, si include:
20 de minute nationale catre retelele mobile
40 de minute nationale catre retelele fixe
1000 de minute in retea
1000 de minute catre messenger/voip
1000 de sms-uri in retea
1000 de sms-uri catre messenger
Zapp Buzz 5000, costa 6 euro, pe care ii faci din doar 75 de minute de apeluri primite din alte retele, si include:
50 de minute nationale catre retelele mobile
100 de minute nationale catre retelele fixe
5000 de minute in retea
5000 de minute catre messenger/voip
5000 de sms-uri in retea
5000 de sms-uri catre messenger
Cu Zapp NoPAy nu mai reincarci niciodata creditul !!! Ai totul gratis!!!
P.S. Nu recomand sa ziceti la prea multa lume din cercul vostru de prieteni despre aceasta oferta, pentru ca daca isi iau Zapp veti fi sunati tot mai putin din alte retele => adio vorbit gratis, si va trebui sa platiti.
Vorbesti fara sa platesti - NoPay !!!
980 vizualizări
17 răspunsuri
Linkuri topic "Vorbesti fara sa platesti - NoPay !!!"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
05 mai 2009, 08:33:54
mda.....si daca pleci din bucuresti trebuie sa iti iei semnal la stcla cu tine

MW Addicted
1045 mesaje
din 18/07/2005
10 aprecieri

Eu zic ca ajunge atata reclama la zapp,oricum e varza reteaua la semnal

MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri

Fals! La semnal stau cel mai bine!

MW Veteran
588 mesaje
din 19/09/2006

Da,bine spus ca la oferta asta minutele voip. sunt cele mai interesante. Oferta e una din cele mai accesibile ,dar tot cei mai ieftini sunt Rds-ul,cu abonamentul de 2 euro, nelimitat in retea si tarife foarte mici in alte retele.
E o oferta de dumping, tre sa recunosc ,dar i-a fortat pe toti sa ofere sute de minute :-). Ce si-or mai fi bagat unghia in gat tanti aia de la Vodafone si ceo Orange in primul rand.
:-)
E o oferta de dumping, tre sa recunosc ,dar i-a fortat pe toti sa ofere sute de minute :-). Ce si-or mai fi bagat unghia in gat tanti aia de la Vodafone si ceo Orange in primul rand.
:-)

MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri

MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
05 mai 2009, 10:57:06
@ov1d1u Fiecare ID de messenger, fie el yahoo, skype, msn, are alocat un numar de telefon.
Spre exemplu ID-ul:
ov1d1u@yahoo.com (este un exemplu pur informativ, nici nu stiu daca exista in realitate acest ID) are rezervat numarul de telefon 49 27 08 65 87.
userul ov1d1u pe Google Talk are rezervat numarul de telefon 44 50 30 03 72
userul ov1d1u pe MSN Messenger, are rezervat numarul de telefon 46 50 81 38 01
Numărul alocat ID-ului sau adresei SIP căutate este același de fiecare data, de aceea îl poți memora în agenda telefonului tău pentru a-l putea apela oricând.
Spre exemplu ID-ul:
ov1d1u@yahoo.com (este un exemplu pur informativ, nici nu stiu daca exista in realitate acest ID) are rezervat numarul de telefon 49 27 08 65 87.
userul ov1d1u pe Google Talk are rezervat numarul de telefon 44 50 30 03 72
userul ov1d1u pe MSN Messenger, are rezervat numarul de telefon 46 50 81 38 01
Numărul alocat ID-ului sau adresei SIP căutate este același de fiecare data, de aceea îl poți memora în agenda telefonului tău pentru a-l putea apela oricând.

MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri

chrissro 05-05-2009 09:57:46
dar tot cei mai ieftini sunt Rds-ul,cu abonamentul de 2 euro, nelimitat in retea si tarife foarte mici in alte retele.
la mine la tara daca ma urc pe casa am semnal digi ...
avea o fata zapp si cu aa puteai sa te urci si pe luna ca nu aveai semnal
)

SPV SUX
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
[IMG]http://www.danasoft.com/sig/Kulshit.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.danasoft.com/sig/Kulshit.jpg[/IMG]

Începător
15 mesaje
din 05/05/2009
07 mai 2009, 10:13:20
1. Desii e offtopic raspund, acoperirea Zapp a fost imbunatatita si se lucreaza constant la imbunatatirea acesteia. Am intalnit destule zone unde doar Zapp are semnal, uite un exemplu pasajul Lujerului din Bucuresti.
2. Da, RDS DigiMobil e mai iefin, insa nu e gratis. Cea ce am zis eu aici e chiar gratis (cu conditia sa ai apeluri primite din alte retele), e o mare diferenta intre ceva ce costa 2 euro si ceva ce e gratis de tot, in plus doar Zapp suporta convorbiri aproape gratis si catre voip, nu doar in retea, lucru ce e foarte valoros in ochii celor ce stiu sa pretuiasca/sa foloseasca asta.
2. Da, RDS DigiMobil e mai iefin, insa nu e gratis. Cea ce am zis eu aici e chiar gratis (cu conditia sa ai apeluri primite din alte retele), e o mare diferenta intre ceva ce costa 2 euro si ceva ce e gratis de tot, in plus doar Zapp suporta convorbiri aproape gratis si catre voip, nu doar in retea, lucru ce e foarte valoros in ochii celor ce stiu sa pretuiasca/sa foloseasca asta.

MW Veteran
588 mesaje
din 19/09/2006

1 Doi euro e o suma care chiar si-o permite oricine care are un mobil, 2 e naspa sa depinzi de apelurile celorlalti,eu unul nu sunt sunat decat 10% din alte retele.Sigur , daca as fi disperat as da un anunt bun la mica publicitate , sa fiu sunat pe tel meu zapp...:-D...
Acum nu ca ii laud eu pe rds-isti ca au si ei partile lor negative, eu zic ca sunt realist.
Acum nu ca ii laud eu pe rds-isti ca au si ei partile lor negative, eu zic ca sunt realist.

MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri

fanZapp 07-05-2009 10:13:20
1. Desii e offtopic raspund, acoperirea Zapp a fost imbunatatita si se lucreaza constant la imbunatatirea acesteia. Am intalnit destule zone unde doar Zapp are semnal, uite un exemplu pasajul Lujerului din Bucuresti.2. Da, RDS DigiMobil e mai iefin, insa nu e gratis. Cea ce am zis eu aici e chiar gratis (cu conditia sa ai apeluri primite din alte retele), e o mare diferenta intre ceva ce costa 2 euro si ceva ce e gratis de tot, in plus doar Zapp suporta convorbiri aproape gratis si catre voip, nu doar in retea, lucru ce e foarte valoros in ochii celor ce stiu sa pretuiasca/sa foloseasca asta.

voip e o prostie pentru cei mai multi pentru ca nu se refera la cei ce stiu sa pretuiasca asta ci la cei ce il pot folosi si au cu cine.
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612

MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
07 mai 2009, 17:19:09
fanZapp
Am intalnit destule zone unde doar Zapp are semnal, uite un exemplu pasajul Lujerului din Bucuresti.E ca si cum ai spune ca in Peștera Groapa cu Var de pe teritoriul comunei Ceahlău, judetul Neamt, exista semnal Orange.
Cu ce ma incalzeste pe mine ca am semnal in pasajul lujerului? E de interes national? E obiectiv turistic? Se afla organisme ale statului in acel pasaj? Locuieste cineva 24/24 in pasaj pentru a putea fi contactat?

Începător
15 mesaje
din 05/05/2009
07 mai 2009, 17:44:59
@klax187 Cand e cate un blocaj in trafic si stai mult timp acolo ? Cum e ? Si in plus a vrut sa fie un exemplu doar, mai sunt si alte zone.
Acum nu ca ii laud eu pe rds-isti ca au si ei partile lor negative, eu zic ca sunt realist.Asa este, insa pentru cei care oricum sunt sunati e o oarecare sursa de a vorbii gratis/sau de a isi reduce costurile macar. Pentru cine nu, poate cumpara credit cu 2-2,5 ron/euro de la altii care sunt sunati, si oricum iese mai ieftin decat la concurenta.
nu e gratis, gratis e ceva pe care il primesti si nu trebuie sa dai nimic in schimb, intelegi?
voip e o prostie pentru cei mai multi pentru ca nu se refera la cei ce stiu sa pretuiasca asta ci la cei ce il pot folosi si au cu cine.Inteleg, insa mai gratis de atat nu este. La alti operatori pot sa te sune altii mii de minute, si degeaba, ca nu primesti sau nimic, sau primesti acolo ceva euro ce ii consumi in cateva minute, pe cand la Zapp Nopay lucrurile sunt diferite.
Si voip nu e deloc o prostie, nu trebuie sa ai cu cine il folosii, trebuie altceva, insa nu stiu prea multi ce trebuie si cum.
Poate voi face eu un tutorial candva si voi asigura suport sa vezi atunci cum se schimba placa.
chrissro 07-05-2009 11:07:53
1 Doi euro e o suma care chiar si-o permite oricine care are un mobil, 2 e naspa sa depinzi de apelurile celorlalti,eu unul nu sunt sunat decat 10% din alte retele.Sigur , daca as fi disperat as da un anunt bun la mica publicitate , sa fiu sunat pe tel meu zapp...:-D...Acum nu ca ii laud eu pe rds-isti ca au si ei partile lor negative, eu zic ca sunt realist.
Geopsi 07-05-2009 17:05:34
si daca nuprea te suna nimeni 
voip e o prostie pentru cei mai multi pentru ca nu se refera la cei ce stiu sa pretuiasca asta ci la cei ce il pot folosi si au cu cine.
Si voip nu e deloc o prostie, nu trebuie sa ai cu cine il folosii, trebuie altceva, insa nu stiu prea multi ce trebuie si cum.

MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
07 mai 2009, 17:49:17
In Bucuresti mai tot timpul sunt blocaje in trafic. Acest lucru nu dovedeste nimic in acest caz.
Daca pasajul respectiv, era un obiectiv de interes national, cu siguranta era acoperit cu semnal GSM si de ceilalti provideri.
Daca pasajul respectiv, era un obiectiv de interes national, cu siguranta era acoperit cu semnal GSM si de ceilalti provideri.
Înapoi la Zapp
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.