Felicitari! Ai inventat mersul pe jos si apa calda! Ce legatura are internetul de la Orange cu tematica topicului: ClickNet Mobil?
In alta ordine de idei ce spui tu acolo e "valabil" doar daca ai un telefon 3G/HSDPA/HSUPA si te alfi intr-o zona cu acoperire 3G/3G+. Daca ai doar un telefon EDGE/GPRS, nu se merita efortul.
Poate nu are legatura directa cu tematica topicului dar are legatura cu ceea ce s-a discutat pana acum ...s-au facut diferente de preturi comparand cu ceilalti operatori, multi dintre doritorii de internet mobil doresc variante prepay. Eu am expus varianta care am gasit-o eu cea mai ieftina si cea mai convenabila de internet mobil. Este adevarat ca acolo unde nu ai 3g/3g+ ai edge/gprs (adica poti avea internet aproape oriunde) ...dar la clicknet mobil unde nu ai acoperire nu ai internet ...acoperirea fiind numai in marile orase acolo unde are si orange 3g/3g+. Am postat varianta mea deoarece m-am gandit ca poate fi utila si altor persoane in cautare de internet mobil.
Lol,de parca softpedia e Dumnezeu! Nu intru niciodata acolo. Oricum pe mine ma intereseaza practica,nu ce zic astia pe net. De ex telefonie mobila au teoretic dar practic NU!
Lol,de parca softpedia e Dumnezeu! Nu intru niciodata acolo. Oricum pe mine ma intereseaza practica,nu ce zic astia pe net. De ex telefonie mobila au teoretic dar practic NU!
Si Rds-ul are 3g dar numai pentru telefonie... asa ca se compenseaza unul cu altul .
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.