24 martie 2009, 16:56:18 • actualizat 24 martie 2009, 16:59:05 (2 ori)
Romtelecom pregateste lansarea unui nou serviciu de internet acesta fiind ClickNet Mobil. Lansarea noului serviciu se va face la inceputul lunii viitoare (aprilie 2009). Mai multe informatii va voi comunica in momentul lansarii serviciului.
Pana atunci va stau la dispozitie cu informatii despre serviciile existente : Romtelecom Voce, ClickNet, Dolce
E exprimarea alora de la 1930: Banuiesc faptul ca la inceput vor fi doar orasele, urmand ca treptata, daca vor avea succes sa se extinda si in zonele rurale.
Ce-mi place asta: Au lansat ClickNet Mobil, taman la Oradea, in fieful RDS . . .
Pe voce Cosmote este un operator extrem de accesibil, avantajos si chiar ieftin in multe combinatii. Sunt operatori mai ieftini dar la care trebuie sa faci compromisuri (telefoane, acoperire, retea de distributie,etc)
Ca RTC e ieftin... nu am afirmat asa ceva in viata asta.
cosmote mi se pare ok pe partea de voce ... majoritatea celor pe care ii cun au renuntat la orange sau vdf in favoarea cosmoteului ... sincer mi se pare ok ...
apropo ... internetul va fi si prepay, sau numai abonament .. pt ca daca va fi abonament, va fi naspa rau
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.