Bravo mai, recomandati-i N95, telefon la care ai impresia ca se dezmembreaza slide-ul cand il tii in mana. ) N82 e o alegere buna, zic eu. Totusi N86 nu e de lepadat.
de la N86 , am ajuns la N82 si N95.....wow impresionant. E nasol N86? da ok,nu e foarte atractiv dar na,romanul tot la partea cu design-ul ramane,deasta nu avansam niciodata.
Parerea mea?as alege o femeie mai urata,dar desteapta si cu mult potential,decat o pitipoanca blonda,cu buricul gol si fusta pana in gat dar in cap praf si pulbere. Asa si cu celularele astea,frumos frumos , dar nici un mms nu pot sa trimit..........
Cateva caracteristici: tastatura urata nu? dar incredibil de practica si usor de folosit simti bine butoanele la deget , am avut un N81 dar tastele nu le simteam sub nici o forma (deci varza).
Camera de 8MP , ma asteptam la mai mult sincer,ziua face pozele impecabil,dar noaptea nu ies bine nici cu ajustari perfecte.
18 noiembrie 2010, 21:15:31 • actualizat 18 noiembrie 2010, 21:49:28 (2 ori)
helllppppp....miam scapat astazi n86-ul pe asfalt(era in husa) si acum am probleme cu display-ul...nu e crapat sau spart...dar mia aparut un "dreptunghi" de un contrast mai inchis pe ecran(cam la 2mm de la marginea ecranului)iar intr-un colt se vede o pata de nuanta verede(deschis)...probabil e in coltul in care a facut impatul cu asfaltul...vizual caracasa arata bine(nu e zgariata sau crapata).are cineva vreo idee care poate fi problema si remediul?stiu ca cea mai simpla e schimbarea display-ului dar am auzit ca costa cam 40euro unul P.S. Dupa o reexaminare "dreptunghiul"e de culoare mov
Eh ca de azi am in colectie si n86 ↲Versiunea de sfw cu care l-am primit era problematic, i-am facut un sfw update si acum merge traznet. ↲galaxy note ramane la tanara generatie. Nu e de mine
Nu stiti ptr.n86 trebuie cablu de date special? Nu merge cu cablul de date samsung si nu sunt sigur daca e din cauza cablului sau are probleme telefonul cu mufa micro? Pe google sunt o gramada de descrieri contradictorii. Incarca cu incarcatorul, cu cablul nu, si nici nu vede PC telefonul in storage mod connection.
Re. Mai mult ca sigur e problema cu mufa micro usb Cine stie daca modulul mufa micro usb e cu contacte sau e cositorita? Pe youtuba am tot cautat si nu am gasit un tutorial de reparare nufa micro usb. Daca e cu contacte as incerca sa~l repar, sa~l schimb (hand made)
A fost foarte usor dezasamblarea, din pacate mufa micro usb e lipta si pe partea cealalta a placii sunt circuitele celor 4 butoane media, asa ca nu am cumatat sa ma apuc sa-l dezlipesc cu chinezaria ieftina de lecton ce am in dotare. La mufa se vad urme de reparatie. O duc la un servis.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.