Eu zic ca este un telefon esuat......Tastele "importante" sunt prea mici,iar cele numerice sunt mari si rotunde ca la un motorola de acuma 10 ani .... Puteau sa le faca si pe cele numerice mai mici,ca sa se asorteze cumva ... Si inca o intrebare : Are XENON ?
La ce politica are nokia... ma astept sa puna xenon pe urmatorul model de 8mpx. Asta are 8mpx, deja un highlight, vrei xenon? Mai ia-ti un nokia. Cam asta e politica lor.
A aparut in sfarsit si review-ul lui pe gsmarena. Pe langa lentile wide angle care cica distorsioneaza un pic in unele cazuri, dar per total sunt binevenite, mai are si o calitate exceptionala a sunetului ca la 5800 si N97.
Salut! spunea cineva ca se zgarie lentila de la camera din cauza slide-ului, e adevarat? Multumesc, as vrea sa cumpar unul si nu stiu ce sa iau, N86 sa N96? Mentionez ca nu am avut nokia decat un 3330 si 1208, poate ma ajuta cineva. Inca odata, multumesc.
N96 mi se pare superior,in plus,N86-le asta este de-a dreptul oribil,pur si simplu,ca dotari e bun,dar la felul in care arata nu ma atrage nici la suma de 300 lei.
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
19 ianuarie 2010, 17:32:56 • actualizat 19 ianuarie 2010, 17:35:13 (1 ori)
N96 NU e superior decat la memorie! Si arata bine N86 parerea mea. Dintre astea 2, N86 e alegerea mai buna. N96 a fost o dezamagire, la partea audio N86 dace parte din noua generatie, cu sunet la fel de bun ca 5800 XM, cica ar avea slide-ul solid, procesor mult mai bun, n-are accelerator grafic, dar nici n96 n-are, daca vrei sa stii mai multe cauta pe GSMARENA review la amandoua, sunt detaliate.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.