Salut baieti ... am si eu nevoie de ajutorul vostru daca se poate ... Am un pocket HP RX3715 si intr-o seara navigam linistit prin wi fi pe net cu opera ... cand dintr-o data apare pe ecran clepsidra aia care apare cand e busy si asa a ramas ... l-am lasat 2-3-4-5 minute dupa care am incercat sa ii dau soft reset, dar nu mergea sa fac asta ... M-am ofticat si am scos bateria din el, iar cand am pus-o la loc surpriza ... acum cand ii dau drumul apare bootscreen-ul se incarca ce se incarca si ori se blocheaza ori apare clepsidra aia ... Stresant nu? Am incercat soft reset, hard reset, resoftare peste resoftare si tot nimic Ma gandeam ca poate ma poate ajuta si pe mine cineva de pe aici de pe forum, ca am vazut ca va pricepeti la wm atasez si o poza sa vedeti mai bine despre ce e vorba ... Multumesc anticipat.
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
12 februarie 2009, 15:39:56 • actualizat 12 februarie 2009, 15:45:58 (2 ori)
Stiu, am citit. Dar in poza am vazut ca nu ai ultima versiune. Ziceam si eu, poate merge sa-i updatezi ROM-ul, oricum nu mai ai ce strica. Ar fi pacat sa nu il poti repara, eu am avut acest model, de fapt l-am dat fratelui meu mai mic, e chiar fain. Singura problema pe care o am cu el e cu "Ipaq file store", nu pot copia/sterge nimic de acolo. Citeam undeva ca prin schimbarea ROM-urilor se poate rezolva. http://forums.thoughtsmedia.com/f334/ipaq-file-store-fixed-74323.html dar nu am riscat.
12 februarie 2009, 15:43:12 • actualizat 12 februarie 2009, 19:28:37 (3 ori)
Acum am si ultima versiune ... atunci facusem downgrade de la 1.01.11B la 1.01.10B ... deci ti-am zis am incercat aproape tot ce se putea incerca sugestii ?
apropo si mie mi s-a corupt file store-ul si l-am rezolvat. Daca vrei te ajut cu cea mai mare placere
daca tot zici ca fratele tau are asa ceva, nu poti sa imi faci si mie un dump la rom-ul lui? Ti as ramane recunoscator pt ca ce gasesti pe net pe la e doar un upgrade, adica o mica parte din tot rom-ul care schimba doar niste fisiere deja existente ...
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.