12 februarie 2009, 13:37:16 • actualizat 12 februarie 2009, 14:51:05 (1 ori)
Din cate am vazut, nu este un topic pentru theme manilla2D si 3D, si poate ar fi unii dornici. Daca tot vine "marea sarbatoare" va ofer 2 theme dragute:
@valisud, in primul rand trebuie sa ai instalat manilla 2D sau 3D interface. apoi, copii in windows fisierele din arhive, si that's it. restart la pda, si e ok. Inainte de a le copia, dezactiveaza touchflo din today.
12 februarie 2009, 23:23:10 • actualizat 12 februarie 2009, 23:24:39 (1 ori)
O alta metoda/Instalati TF3D Config Tool.cab pe urma aveti mai jos o tema frumoasa in doua culori red and green.Instalati si thema si aveti thema 3D like manilla Black Carbon Theme TF3D
de astazi sunt fericitul posesor al unui tytn2...am manilla 2d pe el dar am inteles de la Alecs ca suporta si manilla 3d... poate pune cineva cu pc .cab-ul de la manilla 3d cu drivere open gles pe share?nu stiu de ce dar nu pot downloada de pe xda...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.