salut! As avea si eu nevoie va rog mult de un converter care sa faca video in format mp4 am tot cautat am gasit dar numai cateva minute sau erau triale stiti voi ceva converter sau aveti ceva bun va rog mult?
Buna ma puteti ajuta si pe mine un pic ,vreau sa convertesc cateva videoclipuri sa mearga pe tel am incercat eu cateva da merge doar sunetu imagine nu. Cum ar trebui sa fac setarile la conversie? Am asa: Change Size am pus: 320x240 pixels Change video quality aici nu sti ce sa pun: kbps Change audio quality am pus: 128k Change frame rate aici nu stiu ce sa pun: per second .sper sa intelegeti ce vreau sa zic.
depinde, ce telefon ai? la video quality pune 112, iar la frame rate 25.
Când 10 oameni îți spun că ești beat, le arăți degetul mijlociu și mai bei un pahar. [img]http://images.wikia.com/uncyclopedia/images/4/40/Startrek-BSoD.gif[/img]
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.