Free Web Hosting

2 815 vizualizări
128 răspunsuri
#61
JokerBoy
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
07 august 2010, 21:08:54
hitman86 07-08-2010 20:48:16
doar că inserează mult mai multe date pentru a demonstra că toate sunt adăugate cu succes.
exact. de aia am afirmat ca ce ai facut tu e foarte vag, pt ca nu l-ai facut sa verifice si ce a ajuns in baza de date altfel nu aveai de unde stii daca au ajuns cu adevarat in baza de date.
Publicitate
Publicitate
#62
wapavo
MW Veteran
519 mesaje
din 05/08/2005
1 aprecieri
07 august 2010, 21:45:53
offtopic: are careva o invitatie pe hi2.ro?
#63
hitman86
MW Lurker
355 mesaje
din 27/03/2008
07 august 2010, 21:49:38
mysql_query(); returneaza TRUE sau FALSE daca este trimisa o instructiune de tip INSERT catre serverul mysql. E suficient un IF TRUE pentru a fi siguri ca datele au fost inserate.
Dar deja suntem off-topic, ideea e ca hi2.ro chiar merge bine.
#64
morency
MW Veteran
607 mesaje
din 04/01/2007
Symbian
08 august 2010, 13:23:48
ofer eu hosting gratis pentru proiecte wap ...."mai unicate" .

PM me.
Multumesc
#65
JokerBoy
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
08 august 2010, 15:23:37
hitman86 07-08-2010 21:49:38
mysql_query(); returneaza TRUE sau FALSE daca este trimisa o instructiune de tip INSERT catre serverul mysql. E suficient un IF TRUE pentru a fi siguri ca datele au fost inserate.
Dar deja suntem off-topic, ideea e ca hi2.ro chiar merge bine.
de acord, dar daca ai pus un camp unic tot o sa-ti dea true. deci nu mereu e valabil, mai bine m-as baza pe mysql_insert_id().
#66
hitman86
MW Lurker
355 mesaje
din 27/03/2008
08 august 2010, 18:06:30
@JokerBoy dacă ai un câmp unic, e logic că nu adaugă decât o dată înregistrările.
Dar aici depinde de ceea ce vrei să facă aplicația ta.
De exemplu, dacă vreau un câmp unic în tabel, atunci voi verifica cu mysql_insert_id(); pentru a ști ce eroare să afișez (ex. înregistrarea există). Dar dacă nu vreau câmp unic, pot folosi mysql_query(); fără a fi nevoie de verificări.
În final, hi2.ro își face treaba așa cum presupune aplicația noastră. Dacă vrem înregistrări repetate, fără condiții de unicitate, acestea sunt înserate. Dacă punem un câmp unic, inserează doar înregistrările distincte.
Depinde, cum spuneam, de ce vrei să facă aplicația. Deci nu e "mai bine folosim mysql_insert_id()", ci mai bine folosim ceea ce trebuie, în funcție de ce avem nevoie.
#67
JokerBoy
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
08 august 2010, 18:50:10
mysql_query('INSERT INTO tabel_existent SET var=NOW()');
mysql_insert_id(): 3

mysql_query('INSERT INTO tabel_inexistent SET var=NOW()');
mysql_insert_id(): 0


fiecare isi scrie aplicatiile dupa bunul plac pana la urma.
#68
modoran
MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri
08 august 2010, 20:10:43
JokerBoy 08-08-2010 18:50:10
mysql_query('INSERT INTO tabel_inexistent SET var=NOW()');
mysql_insert_id(): 0


fiecare isi scrie aplicatiile dupa bunul plac pana la urma.
Pai si asta nu returneaza false si mysql_errno() != 0 ??
#69
JokerBoy
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
08 august 2010, 20:16:17 • actualizat 08 august 2010, 20:18:26 (2 ori)
mysql_insert_id() returneaza ceva INT de obicei, si FALSE daca nu exista o conexiune MySQL. cel putin asa afirma php.net/manual.

cu mysql_errno() nu am testat niciodata.
#70
Ciprian
MW Veteran
682 mesaje
din 09/07/2007
Nokia6234
09 august 2010, 00:10:58
morency 08-08-2010 13:23:48
ofer eu hosting gratis pentru proiecte wap ...."mai unicate" .

PM me.
Multumesc
Da de ce? Ca sa gusti tu din munca altuia "mai unicata"? =))
#71
SwSp3kTuL
MW Lurker
499 mesaje
din 09/03/2009
10% warn
10 august 2010, 02:33:03
imi zice cineva cum instalez un script cu o baza de date pe hi2.ro?
#72
madalinul
MW Addicted
1173 mesaje
din 07/01/2008
10 august 2010, 02:37:40
creezi baza de date din interfata web,si la setari in script pui server localhost,numele si parola cele care le-ai pus cand ai creeat baza.
#73
whiteboy
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
10 august 2010, 02:38:27 • actualizat 10 august 2010, 02:39:17 (1 ori)
1.urci scriptul prin ftp pe server
2.faci baza de date si incarci fisierul care contine baza de date
3.configurezi scriptul(de obicei config.php) cu datele necesare
4.distreaza-te!
#74
SwSp3kTuL
MW Lurker
499 mesaje
din 09/03/2009
10% warn
10 august 2010, 03:12:17
Asta stiu sa fac si eu . . . problema e cum uploadez scriptul ? imi trebuie vrun program ? cand aveam domeniu era mai usor ca aveam direct ftp sa uploadez si mysqul sa uploadez aici nu gasesc unde sa intru sa urc scriptul
Publicitate
Publicitate
#75
JokerBoy
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
10 august 2010, 03:16:36
daca nu stii sa uploadezi un script via ftp, nici nu doresc sa ma gandesc cat de bun programator esti.

http://filezilla-project.org
Înapoi la Situri diverse
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Inițiator acum 13 ani
Punisher
MW Addicted
Ultimul acum 8 ani
Arrow
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 27% ⋅ 35
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 31
  • Laser frate! 50% ⋅ 65
Au votat 131 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.029⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!