05 ianuarie 2009, 12:48:44 • actualizat 05 ianuarie 2009, 15:35:26 (1 ori)
Exista un dispozitiv in comert (am un lapsus acum) de forma unui usb stick, in care se introduce cartela sim si se pot recupera mesajele si/sau contactele sterse; procedeu asemanator cu recuperarea datelor de pe un hard disk. In state dispozitivul costa undeva in jurul a 200 usd. Cand ajung acasa o sa pun un filmulet despre acest dispozitiv.
E o captura dupa o stire difuzata de CNN; Daca si aia bat campii. . . Am postat link-ul de pe telefon ca sunt la servici. Rog pe cineva cu pc sa confirme functionalitatea link-ului. Multumesc!
daca ai mai scris peste dupa ce ai sters mai bine ia-ti gandul.de fapt si asa sunt putine sanse...daca le avei pe card era altceva.
E adevarat si asta. Datele se pot recupera total, partial, sau deloc. Depinde de norocul fiecaruia. Poate gaseste cineva aceasta jucarie intr-un magazin virtual din Romania; Sa posteze un link, deoarece sunt si eu interesat!
Am avut un n70 si cineva mi-a trimis prin bluetooth niste 3gp care intrau la mesaje.Eu le-am stersc ca dupa un timp sa le gasesc cu un explorer pe undeva,in c sau in d memoria tel desi ele initial au fost pe e.Am impresia ca mesajele se mai salveaza pe rom in tel unde se pastreaza o perioada de timp,numai ca sunt niste foldare la care nu pre avem acces numai cu anumite app
@klax totusi 200 de euro pe asa ceva nu prea cred ca merita ... si in al 2 lea rand mesajele sunt tinute la majoritatea telefoanelor in memoria telefonului nicidecum pe sim ... asa ca te cam poti p**** pe el de cititor sim si pe cei 200 de dolari aruncati pe el ... daca tot vrei sa spionezi pe cineva ... de 200 dolari cumperi un symbian, bagi aplicatia aia pe el ( nush cum ii zice, ca nu mi vine n minte )de iti trimite mesajele si numerele apelate prin internet si te ai scos ... si tot iti mai raman bani
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
E 149 de dolari americani, mai exact. In mare masura ai dreptate: Sunt niste amarate de sms-uri. Depinde si ce informatii contineau acele sms-uri. Cunosc persoane ce pastreaza in telefon date precum: numere de cont, coduri PIN, coduri IBAN, diferite parole, etc Ideea e acele date se pot recupera. Ca se merita sau nu investitia...fiecare e liber sa decida in nume propriu. Poate nu tota lumea e fan symbian (o ipoteza)!
Rog un moderator sa editeze titlul topicului si sa-l mute de aria tuning!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.