Salutare.
Am reusit performanta sa-mi pierd agenda outlook. ActyveSync are setare implicita if there is a conflict replace item on device si cred ca mi-a inlocuit agenda cu cea goala din laptop. Imi da o eroare ActyveSync encountered a problem on desktop Support Code 85010014.
Am sanse sa recuperez agenda? Multumesc Anticipat!
MC
ActyveSync - Outlook Agenda problems
143 vizualizări
2 răspunsuri
Linkuri topic "ActyveSync - Outlook Agenda problems"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
01 ianuarie 2009, 19:40:27
incearca sa cauti sa vezi daca nu cumva outlookul a salvat (prin minune probabil) fosta agenda intr-un fisier .pst sau .psf . Parca asa era pentru contacte. Dar nu mai stiu locatia...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you

Începător
2 mesaje
din 01/01/2009
02 ianuarie 2009, 16:19:31
Salut.
Am cautat asa dar nu am gasit nimic.
Cred ca s-a dus. Asta e.
Merci de raspuns.
Am cautat asa dar nu am gasit nimic.
Cred ca s-a dus. Asta e.
Merci de raspuns.
Înapoi la HTC TyTN Series
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.