Zeci de angajați RCS&RDS, fără salarii
2 329 vizualizări
47 răspunsuri
Linkuri topic "Zeci de angajați RCS&RDS, fără salarii"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
27 decembrie 2008, 14:11:43
o veni cingular, ca se auzea ca or sa vina si astia in romania
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare?
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
27 decembrie 2008, 17:26:29 • actualizat 27 decembrie 2008, 17:26:57 (1 ori)
Eu totusi sunt de parere ca RDS se va descurca si ca nu trebuie sa ne facem noi griji de problemele lor, noi trebuie sa ne vedem de ale noastre si sa profitam la maxim de ofertele lor.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
MW Lurker
463 mesaje
din 16/05/2008
27 decembrie 2008, 17:53:57
Eu cred ca nu se vor descurca. Deasemenea cred ca nu au cum sa dea faliment.
O sa urmeze o perioada lunga de agonie cum a avut Cosmorom si Zapp... fara reclame... fara lansarea unor noi produse.
- au scos cele 30 minute nationale incluse la Fiberlink
- au scos minutele incluse catre Romtelecom
- vor 2 euro si ai tarife bune dar ZERO minute incluse
- au declarat ca nu vor oferi niciodata telefoane Nokia
- au promis ca lanseaza internetul in 2008 si nu au reusit
- au scumpit cablul TV si Fiberlink-ul
O sa urmeze o perioada lunga de agonie cum a avut Cosmorom si Zapp... fara reclame... fara lansarea unor noi produse.
- au scos cele 30 minute nationale incluse la Fiberlink
- au scos minutele incluse catre Romtelecom
- vor 2 euro si ai tarife bune dar ZERO minute incluse
- au declarat ca nu vor oferi niciodata telefoane Nokia
- au promis ca lanseaza internetul in 2008 si nu au reusit
- au scumpit cablul TV si Fiberlink-ul
Desi il cheama arab... se comporta ca un turc!
MW Addicted
2758 mesaje
din 23/06/2005
Symbian
27 decembrie 2008, 18:22:57
Esti capabil sa le mentionezi si pe "alea bune"?Sunt convins ca le stii,dar nu le spui pentru ca nu-s "verzi",cum iti place tie!Sa nu "rascolim" rahatul in privinta celor din urma...!
MW Lurker
463 mesaje
din 16/05/2008
27 decembrie 2008, 19:05:26
O parte buna e ca Fiberlink-ul merge strasnic.
Dar cu laudele se ocupa haita de aplaudaci de pe Softpedia.
Tin sa te rog sa o lasi mai moale cu OFF-TOPICURILE.
Am cateva topicuri pe softpedia in care sterg pe jos cu Cosmote-ul. (faza ca au un site oribil, etc)
Dar cu laudele se ocupa haita de aplaudaci de pe Softpedia.
Tin sa te rog sa o lasi mai moale cu OFF-TOPICURILE.
Am cateva topicuri pe softpedia in care sterg pe jos cu Cosmote-ul. (faza ca au un site oribil, etc)
Începător
6 mesaje
din 13/12/2008
28 decembrie 2008, 12:32:22
RDS nu are cum sa vanda reteaua mobila. Sa zicem ca DT -Cosmote ar cumpara o retea 3G dar reteaua este dependenta de reteaua optica RDS si nu-i vad pe Cosmote sa plateasca transport la RDS cand au Romtelecom ....
O alta firma nu intra aici. Deja sut Orange, Vodafone si DT (Romtelecom+Cosmote). NU vad cum RDS va mai rezista.
Deja semnele se vad:
- au scumpit;
- au scos din minute;
- au probleme cu plata salariilor
Arab: Romtelecom da oameni afara pentru ca Romtelecom se schimba ....trece pe tehnologii avansate si nu au nevoie de multi angajati. Practic echipamentele foarte performante nu mai au nevoie de atatia oameni pentru operare.
O alta firma nu intra aici. Deja sut Orange, Vodafone si DT (Romtelecom+Cosmote). NU vad cum RDS va mai rezista.
Deja semnele se vad:
- au scumpit;
- au scos din minute;
- au probleme cu plata salariilor
Arab: Romtelecom da oameni afara pentru ca Romtelecom se schimba ....trece pe tehnologii avansate si nu au nevoie de multi angajati. Practic echipamentele foarte performante nu mai au nevoie de atatia oameni pentru operare.
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
Windows CE
28 decembrie 2008, 15:20:09 catalinman 28-12-2008 12:32:22
Arab: Romtelecom da oameni afara pentru ca Romtelecom se schimba ....trece pe tehnologii avansate si nu au nevoie de multi angajati. Practic echipamentele foarte performante nu mai au nevoie de atatia oameni pentru operare.MW Lurker
482 mesaje
din 22/05/2005
28 decembrie 2008, 16:53:14
Mie nu mi se pare ca au scumpit Fiberlink-ul. Am abonament de internet fiberlink si telefon fix, abonamentul era de 45 ron si cand am luat de la ei si un telefon mobil mi-au scazut pretul abonamentului la 38 de ron. Mentionez ca mai am minute nationale si catre Romtelecom, plus minute RDS. Nu e situatia asa de naspa precum pare!
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
28 decembrie 2008, 22:02:23
Si nici nu va da faliment. Nici un operator de telefonie nu va da faliment, nu e magazinul de la coltul blocului.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
MW Moderator
4461 mesaje
din 08/05/2006
26 aprecieri
28 decembrie 2008, 22:27:20
NFS 27-12-2008 14:11:43
o veni cingular, ca se auzea ca or sa vina si astia in romaniaMW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
29 decembrie 2008, 00:31:22
Sunt disperati astia de la RDS! De cateva zile (vreo saptamana) au cam inceput sa faca spam! Sunt momente cand efectiv se blocheaza accesul catre toate paginile si apare in mod automat o pagina RDS cu ofertele lor,scrie telefonie,internet si nu stiu ca naiba pe acolo.. E absurd si foarte enervant! Nu mai poti face nimic,efectiv esti obligat sa te plimbi pe pagina aia nenorocita a lor sau sa iesi de pe internet! Am incercat sa dau refresh,sa deschid alte taburi,sa intru cu IE sau Mozilla insa nimic,acelasi lucru Cu prima ocazie in care mai patesc asa sun direct la ei si le zic sa faca naiba ceva si sa nu mai vad "RDS" pe ecran ca Inchid abonamentu si gata!
Uitati o poza,se vede clar ca am adresa MobileWave in tabul activ insa pe ecran e cu totul altceva,nici urma de MW!
Ar trebui dati in judecata,cu ce drept folosesc url-ul si sigla de la MobileWave si mai ales cu ce drept fac spam cu adresa lor de r***t??
Uitati o poza,se vede clar ca am adresa MobileWave in tabul activ insa pe ecran e cu totul altceva,nici urma de MW!
Ar trebui dati in judecata,cu ce drept folosesc url-ul si sigla de la MobileWave si mai ales cu ce drept fac spam cu adresa lor de r***t??
Symbian
29 decembrie 2008, 03:11:31 • actualizat 29 decembrie 2008, 03:12:54 (1 ori)
Daca au ajuns la spam fortat, inseamna ca le-au ajuns cutitul la os. ) Pacat de angajati...
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Symbian
29 decembrie 2008, 04:02:52
Prostii. Rds-ul o duce foarte bine dpdv financiar. Sunt gogosi astea.
Ca au scumpit nițel prețurile se numește inflație. Atâta timp cât ei calculează prețurile în lei mi se pare normal.
Ca au scumpit nițel prețurile se numește inflație. Atâta timp cât ei calculează prețurile în lei mi se pare normal.
MW Lurker
463 mesaje
din 16/05/2008
29 decembrie 2008, 09:30:25
Cele 30 de minute nationale si minutele incluse catre Rom telecom.... tot din cauza inflatiei au fost scoase?
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
29 decembrie 2008, 09:41:18 • actualizat 29 decembrie 2008, 09:47:40 (2 ori)
Pai acum cica RDS-ul baga reclame la fiecare re-conectare cu modemul. Mai multe detalii puteti afla de aici: http://mylro.org/content/view/1512/1/
Sincer, mi se pare o prostie lucrul asta, adica nu e de ajuns ca platesti abonamentul, ti se mai baga si reclame pe gat. Si un comment interesant de acolo:
Reclama pe posturi e ca reclama pe site-uri, fiecare individuala. RDS se baga peste toate acum.
Pentru ca din cauza asta se fac testele acum, in curand la x requesturi http vei primi redirectari la sponsorii lor.
Nu mai vorbim ca faza cu redirectarea http poate fi folosita si pentru targetarea publicitatii, pentru fiecare ce site-uri vizioneaza mai mult.
Fantezist? Interesati-va de alte ISP-uri din lume./EDIT: btw, problema se poate rezolva cu un firewall... trebuie numai sa afli de la ce adresa IP vin reclamele
Sincer, mi se pare o prostie lucrul asta, adica nu e de ajuns ca platesti abonamentul, ti se mai baga si reclame pe gat. Si un comment interesant de acolo:
Pentru ca din cauza asta se fac testele acum, in curand la x requesturi http vei primi redirectari la sponsorii lor.
Nu mai vorbim ca faza cu redirectarea http poate fi folosita si pentru targetarea publicitatii, pentru fiecare ce site-uri vizioneaza mai mult.
Fantezist? Interesati-va de alte ISP-uri din lume.
Înapoi la RCS & RDS
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.