22 decembrie 2008, 05:22:55 • actualizat 22 decembrie 2008, 05:24:08 (1 ori)
Computer-ul tau e in siguranta? Fa acum cateva teste >>>AICI<<< si vei afla Contine: Quick Test Stealth Test Browser Test Trojans Test Advanced Port Scanner Exploits Test
11 august 2011, 15:40:31 • actualizat 11 august 2011, 15:44:25 (2 ori)
Un amic contabil a avut o surpriza neplacuta dupa un astfel de test pentru ca el face uneori depunere declaratii onlinesi alte acte pt serviciu de la pc. Dupa aceea si-a formatat hardul si s-a simtit mai in siguranta!
Un amic contabil a avut o surpriza neplacuta dupa un astfel de test pentru ca el face uneori depunere declaratii onlinesi alte acte pt serviciu de la pc. Dupa aceea si-a formatat hardul si s-a simtit mai in siguranta!
bun,si care e legatura cu testul de mai sus?vorbeai ceva de o surpirza,care a fost aceea
porcarie de test aia vor sa si vanda porcariile de programe
Totusi am facut si io testul ala confuz. Nici macar OS-ul nu o citeste(de fapt am debifat java script ) si aveam user agent rescris, si no referrer activat, si prapaditul a scris ca am o mare problema cu firewall. Am deschis portul 80. Pai o am deschis dara daca am http server
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.