Se stie ca aveti nevoie de un cont iTunes pentru a descarca aplicatii din App Store (iTunes Store).
Insa, daca incercati sa va deschideti un cont prin metoda "traditionala", trebuie sa completati si niste date despre Paymanet (plata cu card, paypal, etc)
Dar ce ne facem daca nu suntem interesati sa cumparam si vrem sa downloadam niste produse free pentru iPhone (ca si cum e cazul meu)?
Simplu, din aplicatia iTunes, alegem iTunes Store si alegem o aplicatie gratuita si click pe Get App. Va aparea ceva prin care va cere sa va logati sau sa va deschideti un cont nou. Optati pentru un cont nou, in fereastra cu datele pentru plata va aparea o optiune noua "none" (la Payment type daca nu ma insel). Alegeti acea optiune si completati celalte campuri.. si gata.
Daca ati fi incercat sa va faceti direct cont nu aparea optiunea "none".
Sper sa fie de folos cuiva aceasta informatie
Cu un cont Apple ID aveti acces la iTunes, iOS App Store, Mac App Store, iCloud, iMessage, FaceTime, Game Center.
Titlu vechi: Cum sa va faceti cont pe itunes fara a avea nevoie de credit card
Cum sa va faceti cont Apple ID fara credit card
100 761 vizualizări
5 răspunsuri
Linkuri topic "Cum sa va faceti cont Apple ID fara credit card"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
21 decembrie 2008, 15:30:59 • actualizat 07 februarie 2014, 02:16:02 (2 ori)

MW Luver
100 mesaje
din 30/04/2006
21 decembrie 2008, 16:52:20
Nu a mers . Nu imi apare la payment method "none" atat pe magazinul din USA cat si pe cel din Romania
.

zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
22 decembrie 2008, 13:41:07
Pai cum incerci sa faci cont?
Pur si simplu intri in itunes store, cauti o aplicatie/joc gratuit.. si incerci sa-l downloadezi. Atunci o sa-ti ceara sa te loghezi sau sa te inregistrezi. De acolo te inregistrezi..
Daca incerci sa te inregistrezi altcumva nu iti va aparea "none", va trebui sa completezi datele pt metoda de plata.
Stiu asta pt ca si eu m-am chinuit oleaca sa-mi fac cont fara a cumpara nimic..
Pur si simplu intri in itunes store, cauti o aplicatie/joc gratuit.. si incerci sa-l downloadezi. Atunci o sa-ti ceara sa te loghezi sau sa te inregistrezi. De acolo te inregistrezi..
Daca incerci sa te inregistrezi altcumva nu iti va aparea "none", va trebui sa completezi datele pt metoda de plata.
Stiu asta pt ca si eu m-am chinuit oleaca sa-mi fac cont fara a cumpara nimic..

MW Addicted
1951 mesaje
din 18/06/2007
4 aprecieri
13 iulie 2009, 12:47:31
Merge 100%...Mi-am facut cont si pe RO si pe US.

MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
25 august 2009, 14:22:28
a mers metoda asta de altfel este si pe site-ul lor publicata
http://support.apple.com/kb/HT2534

.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...

zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
07 februarie 2014, 02:08:45 • actualizat 07 februarie 2014, 12:12:02 (5 ori)
Se poate crea cont Apple ID fara sa atasati un credit card direct de pe iDevice (iPhone/iPad/iPod). Nu ai nevoie de un PC sau Mac cu iTunes...
Doar incercati sa downloadati o aplicatie gratuita din Apple Store si optati pentru crearea unui nou cont AppleID. Va aparea optiunea de a trece peste detaliile de payment (alegand "none" parca).
Daca incercati sa va faceti un cont nou din Settings, o sa va cearea si un credit card (card bancar)..
Asta am testat-o pe un iPhone 5.
Doar incercati sa downloadati o aplicatie gratuita din Apple Store si optati pentru crearea unui nou cont AppleID. Va aparea optiunea de a trece peste detaliile de payment (alegand "none" parca).
Daca incercati sa va faceti un cont nou din Settings, o sa va cearea si un credit card (card bancar)..
Asta am testat-o pe un iPhone 5.
Înapoi la iOS
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.