mda...cretini...si eu am fost azi la zapp sa ma interesez de aceasta oferta dar astia chiar se uitau la mine ca la icoane,ziceau ca nu exista asa ceva...si nici nu stiau daca am acoperire 3g sau 3g+ in zona...cine ii angajeaza pe astia?
Am fost la Mall Vitan si la Magazinul Zapp de la OBOR. Nu au oferta spre vanzare... unii chiar nu au auzit de ea. Nu se stie cand or sa primeasca pachetele. Niste idioti.
Du-te la Plaza, acolo probabil au. Nu au cartele inca poate din cauza ca abea s-a lansat, aveti putina rabdare. Din cate am inteles momentan este doar in Magazinele proprii Zapp nu si la deleari. Daca mai zic ca nu stiu de oferta dati-le link-ul din primul mesaj de pe acest topic.
florinet4 22-12-2008 15:16:31
pe cand, si vocea pe 3G? ar fi mai interesant un all-in-one
Cand vor mai extinde reteaua 3 G, oricum pe 3G acoperirea e (si va fi) mult mai mica decat pe CDMA/EVDO.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
22 decembrie 2008, 18:18:26 • actualizat 22 decembrie 2008, 18:20:43 (1 ori)
Nu vreau EVDO,vroiam 3G! Ca si eu am un PPC cu 3G+ si ma tenta oferta asta... dar in Tg-Jiu vad ca nu au 3G. Bine,nici nu ma mira,de ce sa bage aici atata timp cat nu foloseste nimeni reteaua asta,e un singur magazin Zapp in tot orasul )
22 decembrie 2008, 20:17:00 • actualizat 22 decembrie 2008, 20:19:00 (1 ori)
Nu-l mai amarati pe @Info cu dezavantajele Zapp ca-i reteaua lui de suflet Norocu' pe el ca e-n Bucuresti si ca nu e nevoit sa stea langa stalp in centrul orasului din provincie Serios vorbind, Zapp-ul cu asemenea acoperire se va tarai in oferte degeaba, e o tentativa de retea si ma mir ca nu s-a dus pe copca deja asa cum a facut-o fratioru' mai mic Sun Tel in LEMS acum ceva anisori - avea si atunci o acoperire traznet: capitala, la munte si la mare
@info si de unde gasesc nene eu sa iau modem d-ala de care au ei? Ca banuiesc ca daca nu gasesc pe la cineva care nu mai are ce face cu el, daca e sa cumpar de la ei... o sa am coste un pic... NU ? De pe telefon nu am cum, pentru ca al meu, e codat pe Orange si oricum, nu intentionez sa-l trec pe zapp... Deci..cum facem?
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img] pOwErEd bY JohnnY
Si acum te intreb pe tine @info: ti se pare mare?? Cu o asa acoperire vor ei sa faca profit si sa atraga clientii??
Acoperirea EVDO e multttt mai mare decat cea de pe site, in fiecare saptamana se monteaza cel putin 5 noi antene EVDO, insa au fost si saptamani in care s-au montat 10 - 20. Nu stiu cand vor face update la harta.
@smarthing Wrong, uite acum sunt in provincie, e vacanta, sunt in Petrosani si am semnal EVDO, stiu nu e pe harta, nu e nici magazin Zapp aici, dar am semnal EVDO, si merge chiar mai bine ca in Bucuresti.
@Andrei_M Nu are ceva instructiuni ? Ai introdus-o corect ? Nu am idee ce ar putea avea, cred ca ar trebui sa suni la ei la suport/sa mergi pana la ei cu ea. Sigur telefonul tau e compatibil si nu e setat pe 2G only ?
@JohnnyD Cauta la magazinele cu accesorii PC modem.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
23 decembrie 2008, 01:28:56 • actualizat 23 decembrie 2008, 01:29:32 (1 ori)
info 22-12-2008 23:58:51
sunt in Petrosani si am semnal EVDO, stiu nu e pe harta, nu e nici magazin Zapp aici, dar am semnal EVDO, si merge chiar mai bine ca in Bucuresti.
Sincer,care e viteza reala cu care descarci ceva? ca te-a mai intrebat cineva pe un alt topic si ai refuzat sa raspunzi...
Uite de postul care ziceam,deci fi sincer:
filip 04-09-2008 21:48:10
@Info, cu ce viteza efectiva downloadezi cu Zapp? Eu cu net de la vodafone downloadez constant cu 70 kb/s. Asta prin 3G. E drept ca unde n-aveam dect GPRS mergea cu doar 3-4 kbs. Dar asa pt. Bucuresti ce viteze ai la Zapp? Asta cu abonament de pana in 5 euro pe luna! Ca eu platesc 4,7 euro pe luna, optiunea pt. net. Asa ca sa comparam corect. Mentionez ca daca aveam telefon cu HSDPA, aveam viteza si mai mare in Buc.
Ca sa vedem daca intr-adevar Zapp e cea mai buna solutie.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.