te inteleg, eu un am cf, l-am primit. Nu sunt stilul care da bani pe asa ceva, oricum, nu cred ca mai merge ))), ramane doar globul dl inceput, dar am garantie, si cumnu cred ca vaporul pleaca doar cu mp4 meu ) sper sa-l schimbe, daca nu, cum am trait 15 ani fara, asa traiesc inca vreo 50, si gata... nu sunt mort fara asa ceva...
"prescurari", aha, nu stiu cum va schimbati toti, adk pe mess nu se intelege nimic, si aici gata, toti sunt sfinti, lasati-o mai moale, nu am sa mai vorbesc asa oricum...
nu cred ca ai vorbit cu mine pe messenger sa spui asta, pe messenger scriu asa cum scriu si pe forum.
P.S. In legatura cu subiectul topicului, sincer mai bine imi cumpar un player de calitate cu mai putina memorie decat o chinezarie. Asta e parerea mea si o sustin.
fiecare cu parerea lui, treaba ta, eu oricum, nu dau bani pe astea nici daca ar fi de firma nici daca nu, asa ca Domnu' cu ele, daca mai merge asta e bine, daca nu sa stea pe dulap, nu ma intereseaza...
ca veni vorba de messenger, sustin romanii, folosesc Alonia
tocmai am vazut ca am mai postat si eu aici, tin sa va spun ca a murit cu totul ), l-am dus la magazinul acela de unde a fost cumparat la reparat, l-am primit dupa 2 saptamani, a mers 2 ore, si dupa aceea, si-a dat duhul... dumnezeu sa-l ierte ), acum sunt de acord cu Laur, mai bine ceva mai "de firma" decat chinezarii, momentan detin asta: merge perfect, are bass ca in club
26 august 2009, 22:45:06 • actualizat 26 august 2009, 22:45:21 (1 ori)
Sunt curios care este defapt cretinul care a stat, s-a gandit asa ... (cred ca foarte mult) si si-a zis el "hai sa numim playerele astea mai noi mp5 player... sa sune mai interesant". Nu credeam ca pe forumul asta, unde se presupune ca lumea se pricepe, poate exista un asemenea topic.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.