Fara suparare,am un mp4 player de 8 gb pe care l-am luat mai mult la vrajeala anul trecut,sa vad ce u cu chinezariile astea,am dat 25 euro pe el,dupa 2 luni am pierdut cd-ul lui,si adio drivere dupa ce am instalat windows-ul,acum il tin in cutie ca nu am ce face cu el.Garantie la el?un site internet cu suport tehnic?Nada.Sunt facute pe vapor,le de folosesti cateva ori dupa care fac poc si adio.
Am si un mp4 player audiola(Majestic) memorie 2 Gb,+ slot Micro SD(pana la 8 Gb) + camera 2 mpx(care vorba vine,e egala cu cea a unui telefon Vga cu rezolutia de 640*480).
Daca vrei sa se auda bine trebuie sa cumperi si casti pe masura,am probat cu castile(marca Sennheiser) pe care le-am cumparat pentru Nokia N82-ul meu,am dat 15 euro pe ele acum 3 luni,si calitatea sunetului sa imbunatatit foarte mult.
Mai am un mp3 player IRiver,cumparat acum vre-o 3 ani si jumatate,de ala cu baterii alcaline,ala rupe in casti cu adevarat,te izoleaza de zgomotele exterioare.
Vrei ceva bun?Trebuie sa te orientezi spre firmele cunoscute si de renume,si eventual pentru o calitate superioara sa faci si un upgrade la casti.
Firmele mai putin cunoscute si cele fantoma,realizate pe vapor lasa de dorit