Laptop
42 738 vizualizări
3 005 răspunsuri
Linkuri topic "Laptop"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Veteran
698 mesaje
din 01/03/2008
18 septembrie 2013, 11:44:14
si care e acel driver ma poti ajuta te rog?
====================
HUSTLE LOYALTY RESPECT...
====================
====================

MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
18 septembrie 2013, 15:19:49 • actualizat 18 septembrie 2013, 15:23:53 (3 ori)

MW Veteran
698 mesaje
din 01/03/2008
18 septembrie 2013, 18:05:47
nu stiu ce e ala ce mi-ai dat ca ma intreaba ce laptop am
====================
====================
====================

MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri

am luat recent un laptop toshiba satelite a300d-16q second hand, e model ceva mai vechi de prin 2009 cred, am instalat win7 pe el si dupa instalare am vazut ca deja avea preinstalate driverele video, de sunet, wireless, si pt butoanele media fara sa le fi instalat eu ulterior dupa windows, are vreo memorie flash ascunsa in el unde sunt stocate driverele? mentionez ca nu a avut acces deloc la internet nici pe parcursul instalarii nici dupa.
m-am uitat dupa vreo partitie ascunsa dar nu apare nimic in afara de C si D care au exact impreuna capacitatea maxima a hardului minus spatiul de rezerva prealocat de hard, ma gandesc ca e ascunsa bine
).
btw ce win ar fi mai bun, pe 32 sau 64? are un procesor cam mediocru amd athlon x2 64bits @ 2.1ghz, 3000mhz fsb, 1024 mb cache, 4 gb ddr2@800mhz.
se incalzeste cam rau si cand ma uit la un clip pe youtube, banuiesc ca din cauza cache-ului mic.
proc. dual core intel de laptop au fsb mai mic dar cache mai mare.
m-am uitat dupa vreo partitie ascunsa dar nu apare nimic in afara de C si D care au exact impreuna capacitatea maxima a hardului minus spatiul de rezerva prealocat de hard, ma gandesc ca e ascunsa bine

btw ce win ar fi mai bun, pe 32 sau 64? are un procesor cam mediocru amd athlon x2 64bits @ 2.1ghz, 3000mhz fsb, 1024 mb cache, 4 gb ddr2@800mhz.
se incalzeste cam rau si cand ma uit la un clip pe youtube, banuiesc ca din cauza cache-ului mic.

MW Veteran
645 mesaje
din 05/01/2007
1 aprecieri
29 septembrie 2013, 04:16:08
Lol... la ce configuratie are,nu are cum sa se incalzeasca doar de la un clip de pe YouTube ...( nu e de la configuratie)
Desfa-l,"sufla-l" de praf...pune-i pasta pe chipset-uri ,si vezi dupa aia daca se mai incalzeste!
Desfa-l,"sufla-l" de praf...pune-i pasta pe chipset-uri ,si vezi dupa aia daca se mai incalzeste!
>> @_The_B3st <<
>> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
>> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<

MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
29 septembrie 2013, 06:45:12
sharkTM 28-09-2013 23:52:49
am luat recent un laptop toshiba satelite a300d-16q second hand, e model ceva mai vechi de prin 2009 cred, am instalat win7 pe el si dupa instalare am vazut ca deja avea preinstalate driverele video, de sunet, wireless, si pt butoanele media fara sa le fi instalat eu ulterior dupa windows, are vreo memorie flash ascunsa in el unde sunt stocate driverele? mentionez ca nu a avut acces deloc la internet nici pe parcursul instalarii nici dupa.m-am uitat dupa vreo partitie ascunsa dar nu apare nimic in afara de C si D care au exact impreuna capacitatea maxima a hardului minus spatiul de rezerva prealocat de hard, ma gandesc ca e ascunsa bine

MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri

sharkTM 28-09-2013 23:52:49
are un procesor cam mediocru amd athlon x2 64bits @ 2.1ghz, 3000mhz fsb, 1024 mb cache, 4 gb ddr2@800mhz.banuiesc ca din cauza cache-ului mic.

MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri
08 octombrie 2013, 17:30:50 • actualizat 08 octombrie 2013, 17:34:33 (1 ori)
mai are cineva toshiba satellite A300D (sau alt model de toshiba cu bios asemenator)? in bios la usb sleep and charge (care banuiesc ca tine de incarcarea prin usb a altor device-uri gen telefoane in timp ce laptopul e oprit) are 2 modes si nu stiu care-ce-cum face sa-l aleg. momentan e pe disable si nu imi incarca nimic la usb daca laptopul e stins.

n-am incercat sa le incerc pe amandoua modes pana nu stiu ce fac exact, are placa de baza/procesor/video AMD/ATI si cat de "bune" sunt chestiile AMD de pe laptopuri nu ma risc
).

n-am incercat sa le incerc pe amandoua modes pana nu stiu ce fac exact, are placa de baza/procesor/video AMD/ATI si cat de "bune" sunt chestiile AMD de pe laptopuri nu ma risc

MW Lurker
250 mesaje
din 22/08/2013
19 aprecieri

CleanUP Crew
2439 mesaje
din 10/03/2006
189 aprecieri
08 octombrie 2013, 20:06:18
Nu am gasit nimic exact, dar pe forumuri se spune ca Toshiba recomanda mode1, iar daca nu merge asa, sa incerci mode2. Faza e ca cica nu e suficienta doar setarea din BIOS, mai trebuie setat la fel si intr-o aplicatie Toshiba din Windows(?).
Vezi aici.
Vezi aici.

MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
08 octombrie 2013, 20:10:25 • actualizat 08 octombrie 2013, 20:11:24 (2 ori)
@sharkTM: ai incercat sa cauti pe google?? o sa fii surprins de cate poti gasi...

MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri
09 octombrie 2013, 00:29:29 • actualizat 09 octombrie 2013, 00:30:14 (1 ori)
@relu thx for help 
@tzapu, da am cautat, dar n-am gasit nimic concludent si de aia am postat aici
)
...inca ceva legat de laptopul asta, procesorul AMD de pe el se incinge in draci, ajunge la 85 de grade (atat indica in everest) si daca joc ceva jocuri uzuale gen CS 1.6 care nu cer atatea resurse, am vreo sansa sa-i reduc din temperatura cu macar vreo 10 grade daca il duc la service sa-i aplice pasta termoconductoare pe procesor? asta e modelul de procesor
aerisirea coolerului e curata, il tin si pe un coolpad, dar degeaba, in idle sta undeva la 60-70 iar cand il solicit sare de 80-85 de grade.

@tzapu, da am cautat, dar n-am gasit nimic concludent si de aia am postat aici

...inca ceva legat de laptopul asta, procesorul AMD de pe el se incinge in draci, ajunge la 85 de grade (atat indica in everest) si daca joc ceva jocuri uzuale gen CS 1.6 care nu cer atatea resurse, am vreo sansa sa-i reduc din temperatura cu macar vreo 10 grade daca il duc la service sa-i aplice pasta termoconductoare pe procesor? asta e modelul de procesor
aerisirea coolerului e curata, il tin si pe un coolpad, dar degeaba, in idle sta undeva la 60-70 iar cand il solicit sare de 80-85 de grade.

CleanUP Crew
2439 mesaje
din 10/03/2006
189 aprecieri
09 octombrie 2013, 17:52:11
Trebuie demontat sistemul de racire si curatat ca lumea, plus pasta schimbata, adica curatat procesorul(eventual si alt cip acoperit de sistem) de pasta veche si pusa alta noua.
Poate tie ti se pare ca e curata ventilatia, dar cel mai mult praf se strange intre radiator si ventilator, care nu iese daca tragi cu aspiratorul(asta ca exemplu, desi nu e recomandat).
O poti face si singur, dar trebuie putin curaj, un tutorial, preferabil video, pentru dezasamblarea laptopului tau, surubelnite adecvate si eventual un instrument pt carcase de plastic prinse cu clipsuri, asta ca sa nu zgarii carcasa. Iti mai trebuie niste servetele cu care sa cureti procesorul de pasta si, bineinteles, pasta termoconductoare. Eu as recomanda si ceva sa bagi in ventilator, un WD40, sa scoata praful din el si sa se invarta mai liber.
Daca nu ai mai demontat niciun laptop sau ceva asemanator si nu crezi ca te vei descurca, mai bine mergi la un service.
Poate tie ti se pare ca e curata ventilatia, dar cel mai mult praf se strange intre radiator si ventilator, care nu iese daca tragi cu aspiratorul(asta ca exemplu, desi nu e recomandat).
O poti face si singur, dar trebuie putin curaj, un tutorial, preferabil video, pentru dezasamblarea laptopului tau, surubelnite adecvate si eventual un instrument pt carcase de plastic prinse cu clipsuri, asta ca sa nu zgarii carcasa. Iti mai trebuie niste servetele cu care sa cureti procesorul de pasta si, bineinteles, pasta termoconductoare. Eu as recomanda si ceva sa bagi in ventilator, un WD40, sa scoata praful din el si sa se invarta mai liber.
Daca nu ai mai demontat niciun laptop sau ceva asemanator si nu crezi ca te vei descurca, mai bine mergi la un service.

MW Veteran
735 mesaje
din 29/03/2009
57 aprecieri
09 octombrie 2013, 18:17:52
Din cate stiu CPU-ul ala se incalzeste destul de tare si nu prea ai ce-i face. Cam mare temperatura in idle, cealalta e ok. Incearca sa cauti sa vezi ce temperaturi raporteaza alti useri pe net, stiu ca cineva chiar de pe MW era intr-o situatie cam ca a ta, tot cu un Turion X2 parca.
Idle inseamna sa lasi laptop-ul in pace pt 5-10 minute, macar
http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html

MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri
Înapoi la Hardware
Topicuri similare
›

TABela
acum 7 ani
42
465 404 vizualizări
›

Hotoman
acum 10 ani
1
1 576 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.