Raoul 03-12-2008 22:36:54
Eu asta am vazut ca scrie pe el... pana la urma ce procesor am?
Cred ca am fost destul de explicit

in mesajul anterior.. ai procesor Xscale si chipset de date 3G de la Qualcomm. In fine, noi vorbim despre procesoare QUalcomm. Si Samsung care are alt procesor are chipset GPS de la Qualcomm.
In fine, hai sa nu ne abatem prea mult de la subiect.
omu_salcam 03-12-2008 22:00:57
am si eu o mica intrebare.. comparatiile astea la benchmarkuri nu sunt influentate si de player? ma gandesc ca poate playeru nu este optimizat pt anumite chipseturi, si nu driverele mobilului respectiv sunt de vina. sau poate sunt amandoua motivele.
apropo admir ceea ce faci DSF, chiar daca nu ma priveste in mod direct (desi sper sa nu uite lumea de astia mai invechiti care avem tot msm7200

))
pai tocmai de aia, luam un factor comun. In cazul nostru DIRECTDRAW.. unde nu stau prea bine unele deviceuri..
Si noi asta vrem sa aflam, daca e vorba de driveri ori e chipsetul praf in performante video (zicea cineva ca chipsetul grafic de la Qualcomm nu dispune de FPU hardware.. si trebuie emulat software... si rezultatul este cel pe care-l vedeti. Ma mai documentez in aceasta privinta).
Multumesc!
Te asteptam si pe tine pe topicul
Windows Mobile Video Benchmark. Sa citesti primul mesaj cu atentie!
@BigCall pai doar nu ai vrea sa pun ceva static

. Asta e bun.. ca are scene dinamice. A fost pus de un user pe xda-developers pe un topic, nu mai retin de catre cine.