Ciudat... Am abonament pe Cosmote de 4 luni si luna trecuta am avut de plata 27/euro. L-am platit la sediul din Tg-Jiu si domnisoara de acolo mi-a luat banii exact cat arata cursul valutar in acea zi prezentat pe http://www.cursbnr.ro/
Trebuie s-a iti ia la cursu zilei in care a fost emisa factura.. . Propun s-a vorbi despre abonamente cosmote , oferte noi aparute la abonamente.. etc.
ex angel_of_... nu spunem cuvantul ca e un cuvant al raului.
27 noiembrie 2008, 12:48:37 • actualizat 27 noiembrie 2008, 12:48:57 (1 ori)
Mai,in momentul in care i s-a emis fatura s-a stabilit suma in lei la cursul din ziua respectiva! Deci nu platesti la cursul din ziua in care mergi la casierie!
27 noiembrie 2008, 12:50:23 • actualizat 27 noiembrie 2008, 12:51:02 (1 ori)
Asa este... Si eu la Clicknet am abonamentul in euro, iar pretul in lei pe care urmeaza sa il platesc difera de la luna la luna, in functie de cursul valutar al zilei in care a fost emisa factura. Bineinteles, pe factura mi se precizeaza pretul in RON pe care urmeaza sa il platesc.
Mai,in momentul in care i s-a emis fatura s-a stabilit suma in lei la cursul din ziua respectiva! Deci nu platesti la cursul din ziua in care mergi la casierie!
Fals.. se calculeaza in ziua in care este emisa factura !
ex angel_of_... nu spunem cuvantul ca e un cuvant al raului.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.