Sony Ericsson C905
3 971 vizualizări
28 răspunsuri
Linkuri topic "Sony Ericsson C905"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
3 mesaje
din 25/02/2010
25 februarie 2010, 19:13:44
Ok numi prea place c910!!merg pe c905 dar am o intrebare are wlan??cum merge?

MW Moderator
4462 mesaje
din 08/05/2006
27 aprecieri
25 februarie 2010, 21:34:04
Wireless-ul merge foarte bine. 
Folosesc C905 de vreo saptamana, dar nu imi place.
- camera se deschide ciudat (daca iti aluneca degetele, te cam chinui sa o deschizi
).
- e incomod sa scrii pe tastatura aia (mai ales cu o singura mana
).
- nu am gasit destui satelit de cate ori am cautat.
- nu se mai aud conversatiile telefonice, decat daca il dau pe speaker (cred ca e defecta casca).
- filmeaza prost.
- pozele au mult 'zgomot'.
- nu il pot conecta prin bluetooth la laptop ca orice alt telefon.
In afara de camera de 8MP, e la fel ca oricare SE din generatia lui
.
Acum sa nu credeti ca l-am adus eu in starea asta. L-am luat si eu sa vad cum e si in ce hal a ajuns dupa o folosire mai lunga
.

Folosesc C905 de vreo saptamana, dar nu imi place.
- camera se deschide ciudat (daca iti aluneca degetele, te cam chinui sa o deschizi

- e incomod sa scrii pe tastatura aia (mai ales cu o singura mana

- nu am gasit destui satelit de cate ori am cautat.
- nu se mai aud conversatiile telefonice, decat daca il dau pe speaker (cred ca e defecta casca).
- filmeaza prost.
- pozele au mult 'zgomot'.
- nu il pot conecta prin bluetooth la laptop ca orice alt telefon.
In afara de camera de 8MP, e la fel ca oricare SE din generatia lui

Acum sa nu credeti ca l-am adus eu in starea asta. L-am luat si eu sa vad cum e si in ce hal a ajuns dupa o folosire mai lunga

Admin
2438 mesaje
din 29/07/2008
47 aprecieri
13 martie 2010, 21:18:47
Primele bareri in legatura cu C905 :
-Capacul de la camera,se deschide putin cam greu
-Display-ul e mare si calitativ,dar e jale cu el,fara geam de protectie clar nu e un telefon pe placul meu,fiind obisnuit sa le tin alaturate de chei,si sa arunc cu telefoanele
) :huh:
-Sunetul in speaker,se aude bine,dar am impresia ca putin infundat
Wi-fi nu am testat,si nici GPS.La poze este superb,nu stiu totusi daca depaseste N82-ul
-Capacul de la camera,se deschide putin cam greu
-Display-ul e mare si calitativ,dar e jale cu el,fara geam de protectie clar nu e un telefon pe placul meu,fiind obisnuit sa le tin alaturate de chei,si sa arunc cu telefoanele

-Sunetul in speaker,se aude bine,dar am impresia ca putin infundat
Wi-fi nu am testat,si nici GPS.La poze este superb,nu stiu totusi daca depaseste N82-ul

HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype

MW Lurker
212 mesaje
din 19/02/2006
09 iunie 2010, 08:53:53
salut am o problema nu reusesc sa intru pe internet prin wireless, l-am conectat i-mi arata ca este conectat la retea dar browserul lui tot cu internetul de la vodafone se conecteaza ,am umblat prin setari dar tot nu vrea prin wireless , solutii ceva
<!-- Start ip2location.com Link --> <IFRAME SRC="http://www.ip2location.com/ib1/" WIDTH="402" HEIGHT="84" MARGINWIDTH="1" SCROLLING="no" FRAMEBORDER="0"></IFRAME><!-- End ip2location.com Link -->

MW Addicted
1951 mesaje
din 18/06/2007
4 aprecieri
07 iulie 2010, 19:53:04
stiti cumva vreun soft gps pentru c905 ? mersi.

MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
07 iulie 2010, 20:35:48 • actualizat 07 iulie 2010, 20:36:04 (1 ori)
are instalat in el Wayfinder. E singurul pe care poti sa-l folosesti, desi multa lume il critica deoarece are harti slabe.
Ai putea sa incerci Google Maps in schimb daca ai un abonament de date
Ai putea sa incerci Google Maps in schimb daca ai un abonament de date
Device : Samsung Galaxy S6 Edge
Rom : Stock 7.0
Rom : Stock 7.0

MW Moderator
4462 mesaje
din 08/05/2006
27 aprecieri
07 iulie 2010, 21:24:58
Ai putea incerca Telmap Navigator, dar nu e gratuit. Eu am avut pe C905 versiunea 4.5 trial si mergea perfect, desi in Romania inca nu avea acoperire pentru toate serviciile de cautare locala.
http://telmapnavigator.com/dl/SE240x320/TelmapNavigator.jad
http://telmapnavigator.com/dl/SE240x320/TelmapNavigator.jad

MW Addicted
1951 mesaje
din 18/06/2007
4 aprecieri
07 iulie 2010, 21:46:23
Altceva mai cunoscut nu exista ?
Am vazut pe undeva ca ar exista Garmin pentru c905 si anume Garmin XT.
Am vazut pe undeva ca ar exista Garmin pentru c905 si anume Garmin XT.

MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri

andreeyn 09-06-2010 08:53:53
salut am o problema nu reusesc sa intru pe internet prin wireless, l-am conectat i-mi arata ca este conectat la retea dar browserul lui tot cu internetul de la vodafone se conecteaza ,am umblat prin setari dar tot nu vrea prin wireless , solutii ceva
Începător
26 mesaje
din 25/12/2011
18 ianuarie 2012, 19:06:00 • actualizat 18 ianuarie 2012, 19:38:02 (1 ori)
buna seara la toata lumea.am un c905 si nu mai merge casca la el.nu se aude nimic decat pe difuzor.am schimbat banda,casca si folia cu butoanele si cu placa pe care sta casca si displayul etc.deci mai pe scurt am schimbat tot in afara de placa de baza.si resoftare am incercat de cateva ori.tot degeaba.ce ma sfatuiti sa fac sa mearga casca?va multumesc anticipat nimeni nu propune nimic?va rog

MW Veteran
600 mesaje
din 05/12/2011
4 aprecieri

@alex.dacia eu cred că căstile pe care ai la telefonul tău s-a stricat sau ai încercat si cu un alt căsti să vezi dacă nu se aude muzica în căsti?
[img]http://cuenation.com/images/gdjb/gdjblogoblack.png[/img]

Începător
26 mesaje
din 25/12/2011

eu nu mă refer la căști=handsfree,eu mă refer la cască=difuzorul la care auzi când vorbești cu cineva la telefon.difuzorul telefonului.ăla nu se aude deloc deși am schimbat tot ce am zis in primul post.

MW Veteran
600 mesaje
din 05/12/2011
4 aprecieri

@alex.dacian îmi cer scuze pentru că nu am scris corect cum trebuia:P
Poate la placă de bază la contacte ai ceva oxidatie.Si dacă ai pus o placă nou,atunci nu stiu de ce nu se aude ceva.
Poate la placă de bază la contacte ai ceva oxidatie.Si dacă ai pus o placă nou,atunci nu stiu de ce nu se aude ceva.
[img]http://cuenation.com/images/gdjb/gdjblogoblack.png[/img]
Înapoi la Sony & Ericsson
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.