21 noiembrie 2008, 18:48:58 • actualizat 21 noiembrie 2008, 18:51:18 (1 ori)
Super telefon :X,o adevarata camera,nici designul nu este rau deloc,totusi cam scump,din cate stiu nu are sistem de operare,este cam scump,la banii astia imi iau un k800i care face si el poze destul de calumea + un PPC decent EDIT : Ai gresit numele topicului,ai scris Sonu in loc de Sony
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Are un prieten un astfel de tel si nu reusesc sa-I fac setarile pt wap,daca poate sa ma ajute cineva cu ele as fi reconuscator. PS am sunat la 484 si au zis ca inca nu I'll au in baza lor de date.
L-am butonat si eu la Orange Shop... Nu m-a impresionat cu nimic,camera ce e de el. Iar pretul exagerat!
Mai are si HSDPA, GPS, parerea mea e ca s-au straduit sa scoata un telefon bun, pretul este insa cam mare. In rest, jos palaria! Blit cu xenon si led pentru filmari si lumina pentru autofocalizare - de aici nokia n82 are ce invata. Uitati-va pe review-ul de pe gsmarena la pozele cu mere - parca ies din ecran, atat de fidel sunt redate. E un telefon foarte bun!
>> @_The_B3st << >> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
Pai nu este prea scump 325 de euro,dar asemenea telefon merita sa aiba un sistem de operare,fie Windows Mobile sau Symbian s60 Daca avea,ar fi fost telefonul perfect:X
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
>> @_The_B3st << >> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
07 februarie 2010, 10:55:55 • actualizat 07 februarie 2010, 10:59:09 (1 ori)
Phenomen 21-11-2008 18:48:58
Super telefon :X,o adevarata camera,nici designul nu este rau deloc,totusi cam scump,din cate stiu nu are sistem de operare
Orice telefon, device are sistem de operare. Nu trebuie sa fie symbian sau windows mobile, ca sa-i spuna ce sa faca. @adioperator GPS are, dar din cate vad cei de la Orange nu zic nimic de WiFi, posibil sa fie blocat. Cel mai bine e sa te duci la ei sa-i intrebi. Oricum la Sony Ericsson debranduirea se face usor prin Seus. Decodarea se face usor, are CID52.
sunteti nebuni , habar n-aveti ce vb , e super telefonul , ma multumeste pe deplin , singura faza care ma enerveaza e wifi-ul care mi se pare ca merge cam greu ... l-am luat la abonament , mi-am prelungit perioada (oricum prefer abonament decat prepay) si nu am dat decat 467 lei . scump ? nu mi se pare
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.