In seara asta am avut surpriza sa gasesc ceva nou in sectiunea Servicii mobile de date de la Self Care. Pe langa optiunea Wap Unlimited au aparut urmatoarele:
Optiunea internet pe mobil 2 - acces nelimitat la Orange World + 10 MB pentru alte situri. Cost 2€
Optiunea Internet pe mobil 4 - acces nelimitat Orange World + 100 MB alte situri web. Cost 4€
Optiunea Internet Unlimited 6 - Orange World + 500MB alte situri. Cost 6€ ...
Evident, e vorba de apn internet, la un cost destul de bun zic eu. As fi incercat oferta cu 500 dar am reactivat deja wap-ul. Asa ca, daca aveti bani si timp, va rog testati si veniti cu pareri. Sper ca va fi bun serviciul.
Mie mi se pare foarte bun! Am activat optiunea de 100 mb si netul merge brici (cel putin prin HSDPA). Deci pana acum nu am nici o critica la adresa Orange! Daca o sa am nevoie voi trece la optiunea de 500 mb,pare foarte foarte avantajos!
02 noiembrie 2008, 00:57:06 • actualizat 02 noiembrie 2008, 00:58:24 (1 ori)
buna intersanta oferta de la orange..ma intereseaza daca pe Orange world aveti acces la streaming gratuit sau e cu plata? si ce mai vreau sa intreb daca merge si client de email...adica daca e intradevar apn internet ....nui ca la vodafone doar acees pe pagini web?
02 noiembrie 2008, 01:21:50 • actualizat 02 noiembrie 2008, 01:29:03 (2 ori)
Tocmai aceste aspecte vrem sa le lamurim cu totii. Vor veni si raspunsurile imediat ce lumea va proba ofertele... in cel mai scurt timp vom sti exact cum sta treaba cu streaming-ul, cu download-ul si limitele cu care avem de-a face, viteza in 3g si edge si altele.
SeriousSam 02-11-2008 00:45:41
mega aia se refera la trafic ?
Daca e sa ne luam dupa specificul ofertei wap unlimited si in cazul noilor oferte cei 500mb (respectiv 10 si 100) pot fi folositi atat ca trafic efectiv cat si download.Practic opereaza o confuziune. Sa speram ca e asa. In sfarsit am scapat de wap!
Si e sigur de exemplu ca sunt optiuni de apn 'internet' ? Ca e cam ciudat 'acces nelimitat la Orange World' stiut fiind faptul ca pana acum nu se putea accesa decat cu apn wap.
asa este dar vine cu o oferta mult mai buna decat wap.....adica e internet..acces la wap.streaming cu playeru telefonului....daca ma insel sa ma contraziceti tare ma bate gandu de o portare daca mi-ar od=feri si o oferta la partea de voce
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.