Ca tot ai adus vorba,eu as cumpara un Ericsson T68! Am si avut unul intr-un timp da era facut praf,altfel il tineam. Sunt bune,desi au fost lansate in 2001.
27 iunie 2009, 18:26:13 • actualizat 27 iunie 2009, 18:29:32 (1 ori)
Motorola m3788 luat prinnnn..... 98 sau 99...mama ce telefon, cand il tineai in buzunar iti trebuia curea stransa bine si buzunare largi.
si inca unu One touch Easy... telefonul asta era EXTREM de gros, si acumulatorul lui consta in 3 acumulatori din astia ca bateriile AA prinsi cu un plastic, dupa cum se vede si in poza ). Fara baterie telefonul era foarte usor.. altfel te cocosa.
Cel de care zic eu ii mai nou putin dar sincer e cel mai tare telefon pe care l-am avut... Sony-ericsson t610... Calitatea telefonului le lasa in urma pe 99% din telefoanele de azo si pana... Jur ca as da orice pt unu nou dinala...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.