Hi. Am sa va prezint o descoperire recenta de-a mea:-)Din GRESEALA,observ ca apn-ul internet.pre.vodafone.ro(avand toate porturile deschise) functioneaza straniu,aproape gratis.Sa va explic:Iti trebuie o cartela PREPAY vodafone cu 4euro credit,suni la *222 si soliciti activarea serviciului Vodafone Live 500mb,totul e normal pina aici,ei iti deschid apn-ul live.vodafone.com care seamana perfect cu apn-ul wap de la Orange(ca sa va faceti o idee)sunati din nou la *222 si soliciti activarea pachetului Mobile In Internet ,;-) normal o sa te intrebe pentru ce doresti... Pentru e-mail poti spune,:-),eh... Vodafone o sa-ti activeze apn-ul internet.pre.vodafone.ro traficul fiind de 1euro/mb, DAR... O sa ramai placut surprins ca functineaza cu 0euro si iti ia din mb pentru apn-ul live.vodafone.com ! FACILITATI CU APN-UL internet.pre.vodafone.ro: 1.Poti viziona videoclipuri RTSP de pe youtube!!! 2.toate porturile sunt deschise chiar tote: 3.Programe tv merg free: 4.shmessenger cu Direct internet
Note: Posts were merged
Mai e valabil ? Si pana la urma cat ma costa ? 4 euro pe luna ar veni cu full internet, fara limita, fara porturi blocate
Salut, am un telefon de la firma cu abonament Vodafone Live inclus, problema e ca incerc sa rulez Opera Mini si imi da o eroare "Subscribe to packet data first" .Profilul pe care ma conectez este Mobile Internet , cu adresa internet.vodafone.ro .
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.