Propun sa discutam in acest topic despre bluetooth usb-uri,ce drivere necesita,cum se utilizeaza,etc! Mi-am luat azi un adaptor care din pacate nu are nici o marca pe el si am nevoie de drivere pentru ca windows-ul nu il recunoaste! >Foto: #/file.php?id=236507 ! Unde pot gasi drivere compatibile pt. el ?
Care e ultima versiune? Am doar apn wap si nu am putut lua decat ce era pe sharemobile pe bucati, e versiunea 1.4.9.5! Asa arata eroarea cand introduc dogle-ul #/file.php?id=236680 !
Am reusit sa-l fac sa mearga multumita lui punisher care mi-a dat ultima versiune bluesoleil! Thanks man ! Insa am o problema cu *****-ul.exe... Cand dau sa deschida fisierul blusoleil CS,dau ok si nu mai face nimic,iar cand intru in aplicatie dupa ce am folosit *****ul.exe tot pe 5mega de pomana ma tine (...intelegeti voi! ) )
Am reusit sa-l fac sa mearga multumita lui punisher care mi-a dat ultima versiune bluesoleil! Thanks man ! Insa am o problema cu *****-ul.exe... Cand dau sa deschida fisierul blusoleil CS,dau ok si nu mai face nimic,iar cand intru in aplicatie dupa ce am folosit *****ul.exe tot pe 5mega de pomana ma tine (...intelegeti voi! ) )
Adica n-o aranjeaza deloc Cred ca te referi la versiunea recenta, aia care chipurile e special facuta pentru device-uri mobile si arata un pic altfel dar tot un jeg ramane Blue Soleil, in general - asa ca orice versiune e la pamant ! Mai bine incearca totusi una mai veche
Adica n-o aranjeaza deloc Cred ca te referi la versiunea recenta, aia care chipurile e special facuta pentru device-uri mobile si arata un pic altfel dar tot un jeg ramane Blue Soleil, in general - asa ca orice versiune e la pamant ! Mai bine incearca totusi una mai veche
E versiunea 5.0.5.178 ! Am vazut ca se poate crea si conexiune la internet cu aceasta aplicatie,va rog mult,care ati mai folosit-o ajutatima pe privat cum sa ma conectez cu ajutorul ei prin wap!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.