Programe Folosite: -TuneUp Utilites 2008 -Winodws Blinds -ObjectDock -Thoosje Vista Sidebar +o thema Windows Media Center (gasita pe net) +cateva icon-uri de pe net ceasul din dreapta sus este de la seven gadges
Poti folosi un gadget pentru sidebar daca vrei meteo pe desktop. Interesant aranjat desktopul dar sunt cateva probleme din cate vad: Iconurile se duc sub bara...probabil din cauza ca spatiul pentru start bar nu e inca alocat. Vad ca iconurile nu apar in my computer...nu stiu de ce! De ce folosesti mai multe shortcut-uri pentru aceleasi lucruri? Ex. My copmputer si pe desktop si in dock-ul de sus...
Thuaaaamne fereste.Ti-a luat mult timp sa faci kitch-ul ala mizerabil? ) Prea mult timp liber strica la creieras.Ce vezi mah asa "misto" in rahaturile alea imprastiate pe desktopul ala?
clau tema e simpatica la desktopu tau,nu ma refer la poza
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian [img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
19 noiembrie 2008, 17:35:53 • actualizat 19 noiembrie 2008, 17:37:33 (1 ori)
Nu am schimbat font-ul. E de la Aston. ... @Claudiu21 nu ti-am cerut nimeni parerea.Si daca te intereseaza ala e doar un skin(dintre multe altele).Nu-ti place nu comenta.
dupa ceva timp,m-am gandit sa mai modific ceva:D #/file.php?id=258974 #/file.php?id=258975 am folost DeskSpace 1.5.4.4 ,objectdock,rocketdock si atata iconitele schimbate is gasite pe net si schimbate manual.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.