Pai lucian, in primul post am spus ce programe folosesc la vedere. Cele 4 icoane mari sunt de la stardock objectdock. Nu stiu ce sa mai spun. Cint, cam delicat termenul minimalist...ma iau astia de emo pe aici ) glumeam. Nu vad de ce sa il am mai incarcat... Sincer sa fiu cu suita de la stardock faci orice, nu mai ai nevoie de altele. Eu am facut asa pentru ca la inceput nu instalasem nimic de la ei si mi-a fost peste mana sa steu sa recustomizez barele. Sper totusi sa veniti si voi cu configuratii!
se discuta doar de "softaware tunning" sau si de tuning exterior,carcase, stickere gen . m-ar interesa si pe mine un sticker dar altul decat cele de pe http://www.greatidea.ro. mai stiti alte siteuri cu articole asemanatoare??
Forum Rules & [local=minihelp.php]Mini Help[/local]
Doar de software! dupa cum spune si in titlu! Tuning PC Desktop...adica desktopul pc-ului! E cam inselator, insa nu am gasit un titlu mai bun! Poti face un topic despre tunning exterior, totusi! Sa nu le amestecam!
E bun 2221+ Gadgets 4 Win SideBar + Bonus(dezarhivat are 612 Mb), are o multime de gadgeturi nici nu am apucat sa le incerc pe toate, de folosit nu folosesc decat "sys gadget", cum mai zicea @AlbAlbastru imi place sa il tin cat mai simplu si ordonat
Forum Rules & [local=minihelp.php]Mini Help[/local]
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.