Stii ce e amuzant? Si link-ul pe care mi l-ai dat e restrictionat de voda.
sti ce e si mai amuzant : eu pe vodafone nu aveam nicio restrictie . Foloseste 'smecheria'! Care e viteaza maxima la vodafone la internet? Ca telu poate atinge 3.6mb, da eu pe voda nu am atins decat 384kb/s. Idei
Salut! Ce este "'smecheria'"? Ceva sa nu mai treaca prin wap sau ce? Si eu am activat internet pe mobil cu cei 500mb inclusi.Am vazut ca unele situri nu merg deschise, si nu sunt xxx sau mai stiu eu ce.
Nu imi merge acces point-ul! Daca vreau sa intru cu opera imi zice: abonati-va la pachetele de date!
Interesant!Eu am activa obtiunea Email pe telefon,cea cu 2 euro si imi merg absolut toate aplicatiile,chiar si cele care cereau obtiunea de Mobile Internet.
Cum pot activa internetul pe mobil daca am un abonamnet vodafone.PS:Am incercat si la relatii cu clienti si mi-au spus ca-mi vor trimite setarile dar nu am primit.Am nevoie de o activare manuala/online.Multumesc!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.