21 septembrie 2008, 20:18:06 • actualizat 21 septembrie 2008, 20:24:13 (1 ori)
Buna seara tuturor, as avea si eu o intrebare : 1. Cum se reinstaleaza Windows Mobile 2003 pe un Pocket Pc Qtek S100 ... nu conteaza firma Pocket-ului ci cum anume fac asta? gen delete la absolut tot..ca si cum as formata Cardul, numai ca dau format la telefon...si repun software-ul...sa fie nou noutz (virgin) scuzati expresia
2. Si inca o nedumerire acest pocket are doar 64 MB RAM ... exista vreo posibilitate sa pun mai mult? sau sa asociez cativa MB de pe card ca sa apara ca RAM? sa folosc cativa MB de pe card ca si RAMI si restu sa-i folosesc ptr storage...
mersi..si as mai avea inca o intrebare...pot instala WM 5 pe el? el merge pe 2003 ... si in legatura cu bigstorage ... e un program? unde il gasesc? un link ar fi binevenit
23 septembrie 2008, 19:57:21 • actualizat 23 septembrie 2008, 19:58:20 (2 ori)
Frate rolu tau aici ar fi de a ma ajuta pe mine sa inteleg ce si cum...nu a face pe desteptu..ca nu cred ca te-ai nascut tu cu toate cunostintele despre pocket pc...cand ziceai mama tata pipi caca te gandeai la pocket pc..asa ca putin respect amigo Acum daca esti amabil mi-ai putea raspunde la intrebare? pot pune windows 5 pe qtek s100? daca da un link cu un tutorial si altul cu download ptr rom ar fi useful
uite om care merita aprecieri "szmirika" multumesc ptr info .. yo mi-am procurat acest telefon nu de mult, in urma cu o luna, asa ca nu stiu absolut tot despre el, poate nu e locu potrivit dar...imi zici si mie cum pot pune pe el o thema gen iphone sau ca la htc diamond? nu doar skinu..ci si butoanele si meniul...sa navighez printre poze la fel ca la htc diamond..se poate? ... am incercat sa folosesc informatiile de la topicul Finger Touch dar fisierele imi dau eroare..this is not a valid pocket pc 2003 application...cva de genu .. can you help me ? ) multumiri
Cauta SPB Mobile Shell, are topic dedicat, ca asta faci treaba de prin meniuri si are look-uri de Diamond, iPhone.. Din pacate ai win-ul mai vechi pe el.. si precum ai vazut nu iti merg toate..
unnamed mai bine faci topic separat pentru aia. Sa nu incurcam topicurile.
si btw tzapu, la PPC-urile cu WM2003 se poate seta memoria RAM. Practic memoria RAM se imparte cu spatiul intern. E decizia ta, iti alegi cat vrei sa mearga la RAM. So.. daca ai gasi un ROM mai clean ai avea si mai mult RAM .. (si tot WM2003 PPC are un mare inconvenient: cand ti s-a golit bateria in totalitate, PPC-ul isi va face un hard reset automat)
In primul mesaj, inainte sa-l editeze, intreba daca poate sa-i puna 128mb ram. Daca gaseste un rom cleam din TOTALUL de 64 ar putea avea disponibil pentru aplicatii mai mult decat cu romul standard dar nu sa depaseasca 64mb
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.