Ce parere aveti de M17x?Mi se pare superb din punct de vedere al designului dar si puterea e remarcabila.
Imi place mult cum e construit sasiul... permite o ventilatie superioara.
La o configurare maxima se ridica undeva pe la 5500$ USD.
La banii astia bagi in el:
Operating System:Windows Vista Ultimate (64 bit) + Windows 7 Ultimate Upgrade Coupon
Processor:Intel® Core™2 Extreme Quad QX9300 2.53GHz (12MB Cache, 1066MHz FSB)
Video Card:Dual NVIDIA® GeForce® GTX 280M, 2GB - SLI® Enabled
LCD:17-inch WideUXGA 1920x1200 (1200p)
Memory:8GB Dual Channel DDR3 at 1333MHz
Hard Drive:1TB - 2x 500GB 7,200RPM - RAID 0
CD ROM/DVD ROM:Slot-Load Dual Layer Blu-ray Burner (BD-R/RE, DVD±RW, CD-RW)
Battery:Additional 9-Cell Lithium-Ion Battery for Alienware M17x Laptop
Bluetooth:Internal Wireless Bluetooth® 2.1 with EDR
Gaming Audio:Alienware TactX Headset
Wireless:Internal 300Mbps Dual-Band a/g/n Wireless with MIMO Technology
TV Tuners:ExpressCard Digital TV Tuner
TV Tuner remote control
Gear Store:Alienware Orion Laptop Backpack - Fits Laptop of Screen Sizes Up to 17" - Black
Keyboards & Mice:Razer Mamba Wireless Laser Gaming Mouse
La configuratia asta e un monstru... la fel e si pretul (se poate diminua daca mai slabesti configuratia, pretul de start finnd 1800$) dar daca e sa il compari cu preturile la care ajunge in Europa... e destul de bun. In Marea Britanie, Spania si Italia sunt mult mai scumpe... cam cu 1400 E mai mult.
Cea mai buna afacere sa sa ai pe cineva care sa il ia din SUA si sa il livreze aici. Taxele de livrare se invart in jurul sumei de 1000RON si iesi mult mai ieftin. Toata problema e sa fie cineva de incredere acolo...
In orice caz, acest laptop e impresionant si e o veste buna ca Dell, cu toate ca a cumparat Alienware, ii lasa sa faca ce stiu ei mai bine.
La designul lui M17x au lucrat impreuna, trecand de la aspectul industrial la unul mai sportiv si agresiv, inspirat din diferite concepte auto, moto, etc.
Un debut bun al lui Dell impreuna cu Alienware.