03 septembrie 2008, 16:03:16 • actualizat 03 septembrie 2008, 16:06:07 (1 ori)
Nu inteleg de ce unora li se pare ca se misca incet e un browser bazat pe Internet Explorer din windows xp/vista ceea ce demonstreaza multe...se misca super repede chiar de folosec apn wap de la orange...daca e sa dau o nota la navigat nota 10+ iar la interfata un 7 cu minus...;))
Cint 03-09-2008 15:07:35
l-am probat... e cam varza
de ce ti se pare varza ?Ca ai o conexiune care nu te lasa sa vezi adevarata valoare a unui browser pe viteze mici?mie mi se pare
03 septembrie 2008, 18:23:43 • actualizat 03 septembrie 2008, 18:25:45 (2 ori)
de ce ti se pare varza ?Ca ai o conexiune care nu te lasa sa vezi adevarata valoare a unui browser pe viteze mici?mie mi se pare
Note: 2 la mate ,5 la fizica ,8 la chimie ,10 la sport
dimpotriva la viteze mici vezi valoarea... cand ai net cu 4-5 mb/s si toata pagina are sa zicem 10 mb pe ea... nu prea faci diferenta intre firefox ,opera sau chrome... dar cand ai 50KB vezi si tu care ia mai repede,cum le randeaza... eh...
pe wmluri l-ati testat? eu l-am si scos...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
03 septembrie 2008, 19:37:02 • actualizat 03 septembrie 2008, 19:37:15 (1 ori)
Browsing in incognito mode only keeps Google Chrome from storing information about the websites you've visited. The websites you visit may still have records of your visit.
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
03 septembrie 2008, 21:38:18 • actualizat 03 septembrie 2008, 21:43:08 (2 ori)
e super tare browserul asta:rapid,interfata misto,foarte prietenoasa cu utilizatorul,putine resurse consumate,plus ca are exact aceleasi shortcut uri pe taste ca si mozilla.acum sa vedem cat de bun e la security....dupa multi ani am renuntat, in sfarsit, la batranul firefox.
Google Chrome foloseste WebKit - engine-ul ce sta in spatele browserelor Konqueror, Safari si Midori (parca asa se numea ultimul din ele). Nu foloseste Gecko (care sta in spatele lui Firefox, Epiphany, samd)
Deci e jalnic.Viteza sub mozilla si opera,iar la pagini cu continut mixt(java.flash,etc) se blocheaza pana nu incarca pagina.Intrati pe hi5 la profile cu multe comentarii si tampenii de alea de widgeturi si sa vedeti cat de prost poate fii acest browser. Cand ai ceva perfect (mozilla) nu incerca sa cauti altceva pentru ca nu exista mai bine decat perfect.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.