@dsf: Era misto sa nu sa-i dai bann ci sa faci in asa fel incat de fiecare data cand se log-eaza sa fie directionat spre regulament oricum,eu zic ca era total "pe langa"
Mdea....interesant nick are ultimu inregistrat al forumului(nr 414-nu pot sal scriu uitativa voi)creca a avut o sclipire de inteligenta,mil si imaginez intrand pe chat cu nikul sau,sau postand pe forum Oi fi fost eu da am tinut sa atrag atentia:-D
Dincolo de nori e o raza de lumina, Dincolo de nori e lumea mea....
07 septembrie 2005, 11:24:38 • actualizat 07 septembrie 2005, 11:29:51 (1 ori)
**cenzurat** - sters mihai - ban 10 ani pt clonare + "facere pe prostu" (mihai = mysu). Atentie: data viitoare user sters. freeman - ban 2 ani pt clonare (freeman = iceman)
In legatura cu celebrul deacum 'james bond 414' ma bucur ca a disparut de pe fata forumului,si ma bucur ca mai exista si oameni seriosi ca sa aiba grija de asta;-) Daca mai apare vreun istet din asta o sa am grija sal raportez:-D
Dincolo de nori e o raza de lumina, Dincolo de nori e lumea mea....
07 septembrie 2005, 14:31:52 • actualizat 07 septembrie 2005, 14:40:51 (2 ori)
Playmate, nu e clona. Eu cred ca umblii dupa numar de postari. Ai un WARN (atentionare)
EDIT: bogdan_ken vom avea grija ca forumul sa nu fie impanzit de toti neseriosii. Din pacate mai exista si astfel de oameni dar de aceea exista banu si dilitu (delete)
Tin sa anunt ca si pt postari aiurea fara nici o noima pt o crestere a numarului de postari se ia ban. Deci aviz amatorilor.
@Playmate, nu e bine sa aduci astfel de afirmatii. Daca @s3r6iu nu e o clona? O sa se simta ofensat si probabil o sa se ia de tine, iar noua nu ne place scandalul pe scandalul pe acest forum. Asa ca in viitor ai grija ce afirmatii mai faci.
Forum Rules & [local=minihelp.php]Mini Help[/local]
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.