foarte util , pacat ca nu mai s-a postat de mai bine de 1 an ce folosesc eu si este bun ca file explorer totalcommander ppc pt meteo spb weather implus pt messenger m6_Taskbar_WM65_Color_V11c_MSN pentru iconele din taskbar cleanram foarte bun aebplus pt ca omnia 2 nu are taste "sus" "jos" si nici dpad s2u2 pt ca originalul sistem de blocare de la winmo 6.5 are un lag ciudat skyfire f bun browser de internet tcpmp v0.81 rc1 beta hd pt a vedea pe televizor cu cablu tvout filme divx cu titrare Net_Framework_V3.7.8 VistaHide Battery Gauge foloseam pt baterie inainte sa descopar taskbar-ul de mai sus
Salut! Am un HTC touch2 cu WM 6.5 si am o problema.... Nu are taste sus-jos si de multe ori am nevoie de asa ceva. cum pot rezolva asta? solutii ceva? de ex are bara aia de zoom ca sa zic asa....se poate face cumva sa folosesc aia pt a defila sus sau jos prin meniu, etc?
Salut! Am un HTC touch2 cu WM 6.5 si am o problema.... Nu are taste sus-jos si de multe ori am nevoie de asa ceva. cum pot rezolva asta? solutii ceva? de ex are bara aia de zoom ca sa zic asa....se poate face cumva sa folosesc aia pt a defila sus sau jos prin meniu, etc?
aceeasi problema o are si omnia 2 si am inlocuit tastele de volum cu taste sus, jos, tastele de volum i-mi functioneaza in timpul apelului iar in standby folosesc taskbar incearca aebplus site original
aceeasi problema o are si omnia 2 si am inlocuit tastele de volum cu taste sus, jos, tastele de volum i-mi functioneaza in timpul apelului iar in standby folosesc taskbar incearca aebplus site original
eu la HTC touch2 nu pot folosi volumul din taskbar. sau poate nu stiu cum. daca dau clic pe pictograma de volum se deschide un taskmanager de la HTC(propriu) Asa a venit telefopnul cu el in ROM. parca am mai avut mai demult pe alt WM ceva asemanator, n-lite sau ceva de genul, nu mai stiu.... as vrea sa fac cum ai zis tu la omnia dar nu stiu cum saa rezolv cu volumul pe urma. sau daca se poate sa folosesc pt defilare bara aia senzitiva de zoom de sub ecran. se poate cumva?
intra pe PPC WAREZ si cauta cu search in bara de jos : sktools, core player si nitrogen. alege ultimele versiuni. trebuie sa-ti faci cont acolo ca sa poti cauta parca. acolo gasesti tot ce vrei pt WM.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.