router wireless
16 576 vizualizări
347 răspunsuri
Linkuri topic "router wireless"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Lurker
250 mesaje
din 22/08/2013
19 aprecieri
22 noiembrie 2013, 01:14:01
Salut.Am intrat in posesia unui router serioux swr54bga .Problema e urmatoarea : il am de la un prieten .mi l-a dat fara manual ,doar routerul si acumulatorul acestuia.El nu stie cum se face configurarea deoarece nu l-a folosit niciodata.
Deoarece nu stiu nici eu m-am gandit sa va cer voua ajutorul.Eu am internet de la rds (pppoe) .Multumesc
Deoarece nu stiu nici eu m-am gandit sa va cer voua ajutorul.Eu am internet de la rds (pppoe) .Multumesc

MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
22 noiembrie 2013, 02:15:52 • actualizat 22 noiembrie 2013, 02:16:13 (1 ori)
reviews emag Manualu ala de instructiuni ii bun de aruncat la cos.
Daca emag doreste, pot ajuta la editarea unui manual corespunzator (in care sa includem si conexiunea PPOE). Am ceva experienta in scrierea de documentatie tehnica...
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3Awww.emag.ro%2Frouter-wireless-serioux-swr54bga%2Fpd%2FEFRD2BBBM%2F
Daca emag doreste, pot ajuta la editarea unui manual corespunzator (in care sa includem si conexiunea PPOE). Am ceva experienta in scrierea de documentatie tehnica...
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3Awww.emag.ro%2Frouter-wireless-serioux-swr54bga%2Fpd%2FEFRD2BBBM%2F
22 noiembrie 2013, 15:40:27
nu vad cu ce m-ar ajuta linkul tau..

MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
22 noiembrie 2013, 18:27:20
asta e manualul: http://www.sendspace.com/file/7zomxv
22 noiembrie 2013, 19:54:31 • actualizat 22 noiembrie 2013, 20:09:29 (2 ori)
Am rezolvat ,multumesc.Mai am cateva intrebari .
1.Sunt momente cand reteaua "cade",acest lucru nu se intampla cand stateam conectat direct prin fir.
2.Eu am abonament de 100mb/s ,si suntem conectati 3 pe aceasta retea,dar downloadul nu trece de 1,5 mb/s .
Sa fie de la router ? mersi
1.Sunt momente cand reteaua "cade",acest lucru nu se intampla cand stateam conectat direct prin fir.
2.Eu am abonament de 100mb/s ,si suntem conectati 3 pe aceasta retea,dar downloadul nu trece de 1,5 mb/s .
Sa fie de la router ? mersi

MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
22 noiembrie 2013, 20:14:49 • actualizat 22 noiembrie 2013, 20:15:09 (1 ori)
1. la fel mi se intampla si mie cu unul ceva mai rasarit
2. are wifi G deci atat poate.. pe cablu ar trebui sa fie mai mare
2. are wifi G deci atat poate.. pe cablu ar trebui sa fie mai mare

MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri
26 noiembrie 2013, 23:26:12 • actualizat 26 noiembrie 2013, 23:27:30 (1 ori)
are careva modemuri wireless de la UPC, cisco sau ce naiba de marca sunt? merge cumva din meniu sa-i dau reboot? sau astea doar scoase si bagate iar in priza fac reboot?
)
m-am uitat prin toate setarile routerului, nu exista nici o optiune de reboot, doar resetare setari din fabrica. daca ii dau factory reset mi se aplica iar parola wpa2 default? sau e open fara parola dupa factory reset?
parca avea o parola default wpa2 care am schimbat-o si nu mi-o mai amintesc, parca era ceva cod abonat de pe factura.

m-am uitat prin toate setarile routerului, nu exista nici o optiune de reboot, doar resetare setari din fabrica. daca ii dau factory reset mi se aplica iar parola wpa2 default? sau e open fara parola dupa factory reset?
parca avea o parola default wpa2 care am schimbat-o si nu mi-o mai amintesc, parca era ceva cod abonat de pe factura.

CleanUP Crew
2439 mesaje
din 10/03/2006
187 aprecieri
27 noiembrie 2013, 00:49:13
cel mai simplu e sa-l scoti din priza si sa-l bagi din nou 
frati-miu are de la ei router wifi si stiu ca o data l-am resetat la setari de fabrica si dupa aia avea acelasi SSID si aceeasi parola scrise pe el de la UPC, deci softul e modificat de ei

frati-miu are de la ei router wifi si stiu ca o data l-am resetat la setari de fabrica si dupa aia avea acelasi SSID si aceeasi parola scrise pe el de la UPC, deci softul e modificat de ei

MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
29 noiembrie 2013, 01:49:52
http://www.cisco.com/web/consumer/support/userguides2/4028315_A.pdf
4 REBOOT EMTA-A momentary pressing (1-2 seconds) of this switch
reboots the EMTA. Pressing the switch for more than ten seconds first
causes a reset-to-factory-default of all settings and then reboots the
gateway
Restarting the Gateway Modem
Use the Setup Basic Settings - Restart Cable Modem page to restart your cable
modem.
1 Click Restart Modem in the Basic Settings section of the Setup page to access the
Basic Settings - Restart Cable Modem page.
2 Click Reboot Cable Modem to restart the gateway modem.
Note: Restarting your gateway modem does not reset any of the settings.
4 REBOOT EMTA-A momentary pressing (1-2 seconds) of this switch
reboots the EMTA. Pressing the switch for more than ten seconds first
causes a reset-to-factory-default of all settings and then reboots the
gateway
Restarting the Gateway Modem
Use the Setup Basic Settings - Restart Cable Modem page to restart your cable
modem.
1 Click Restart Modem in the Basic Settings section of the Setup page to access the
Basic Settings - Restart Cable Modem page.
2 Click Reboot Cable Modem to restart the gateway modem.
Note: Restarting your gateway modem does not reset any of the settings.

MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri

Admin
2438 mesaje
din 29/07/2008
47 aprecieri

Am configurat un router D-Link... Nu mai stiu modelul dar era sarac rau in optiuni. Batranul meu TP-Link care acum costa cam 100 de lei e destul de complex. Mi se pare aiurea sa nu ai nici macar optiunea de a restrictiona pe cineva dupa MAC in cazul in care lasi reteaua "free".
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype

MW Veteran
683 mesaje
din 09/02/2009
10 aprecieri
16 ianuarie 2014, 17:25:56

MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
14 mai 2014, 23:12:56 • actualizat 15 mai 2014, 09:09:29 (4 ori)
După părerile şi experienţele voastre ce mărci/modele de routere vi se par mai de încredere? Eu am cumpărat un TP-Link acum mai mult timp dar pentru că tot se plângeau colegii de cameră că pică WiFi-ul am luat un model mai scump (TL-WR1043ND) care văd că suferă de aceleaşi simptome (în momentul de faţă laptop-ul, telefonul, tableta se conectează la router dar rămân la faza de alocare a adresei IP). Între timp am schimbat şi firmware-ul (original vs. OpenWRT), şi apartamentul, şi ISP-ul, şi dispozitivele wireless deci nu prea văd ce alte interferenţe să fie.
Am avut un Trendnet de care am fost foarte mulţumit dar acela nu avea wireless (TP-Link stă şi el foarte bine la conexiunea prin cablu, de altfel). Din propriile voastre experienţe (dar numai din propriile voastre experienţe) ce model/marcă de router aţi recomanda?
Am avut un Trendnet de care am fost foarte mulţumit dar acela nu avea wireless (TP-Link stă şi el foarte bine la conexiunea prin cablu, de altfel). Din propriile voastre experienţe (dar numai din propriile voastre experienţe) ce model/marcă de router aţi recomanda?
Înapoi la Rețelistică
Topicuri similare
›

alexsoby
acum 16 ani
4
4 370 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.