Pfff... nu am reusit sa bag ps3-ul pe net deocamdata si nici timp nu am avut de el, ca ma bagam si la gta4, dar si voi v-ati luat-o mareeeee... daca a aparut gta4 nu tre' sa uitam de san andreas eu mai bag 1 ora pe zi sa-mp pe servere poloneze =)) am gasit si ro pe aqolo
Eu sunt ownerul serverelor postate in "headerul" topicului. Tin sa va multumesc pentru recomandare si sper ca v-ati distrat pe serverele noastre. Serverele inca exista si sunt populate, cu mentiunea ca cel Deathmatch nu mai exista din cauza inactivitatii jucatorilor. Am avut la un momentdat si server de stunts dar lumea nu s-a aratat interesata, deci am schimbat mod-ul. Pentru orice tip de probleme, sugestii, sau pur si simplu sa-mi transmiteti un mesaj, va rog s-o faceti aici sau pe adresa de e-mail: flashinthenight1@yahoo.com
Va recomand un sv ff tare!!! Nume: [GW] Atlantis sa-mp Adresa: 85.122.71.235:7788 (nu o copiati ca nu o sa va mearga!) Ping: Excelent! Mode: RolePlay Rpg !! Map: LS/LV/SF Se cauta lideri cu experienta fas serverul e nou
1. instalati SA-MP 0.3a Client in folder`ul in care aveti jocul instalat 2. extrageti SA-MP 0.3a R4 Windows Server intr`un folder oarecare: - deschideti fisierul server(.cfg) cu notepad - lanmode 1 - rcon_password sanandreas (sau orice alta parola) - salvati fisierul - deschideti samp-server 3. intrati in folderul in care aveti jocul instalat - deschideti samp - veti vedea un server numit SA-MP 0.3 Server - double click - la RCON Password scrieti parola pe care ati salvat`o in fisierul server.cfg (in cazul meu sanandreas) - Connect 4. pe celalalt pc urmati doar pasul 3
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.