O prietena are problema cu o imprimanta CANON PRIXMA MP260 care merge cu cartuse negru PG-510 sau PG-512 ... mai precis a incercat sa ii incarce cartusul si s-a stricat.Nu stiu sigur daca aceste cartuse suporta refill. Va rog foarte mult, daca a avut cineva vreun Canon mp240 sau mp260(singurele care am vazut ca au cartuse de tipul asta) sa ne dea mai multe informatii daca a reusit sau nu sa faca refill la cartuse, si daca da suporta mai multe refill-uri (ca am auzit ca unele cartuse suporta doar o data), pt ca daca nu se poate face refill sa nu mai dea banii de pomana pe un cartus nou si sa cumpere o imprimata noua... . Am citit pe net ca sunt cartuse foarte noi si am vazut cateva service-uri din tara care fac refill, dar pe ea o intereseaza daca poate sa isi fac refill singura acasa.
am si eu o problema cu imprimanta mea Canon mp160.....am primit-o de la matusa mea si nu avea cartus negru asa ca i-am cumparat unul de la magazin un PG 40...l-am bagat si imi apare o eroare pe ecranul imprimantei ...E5 ...s-a mai intamplat la cineva?
19 septembrie 2009, 22:21:14 • actualizat 19 septembrie 2009, 22:24:28 (1 ori)
SPIDERPC 02-11-2008 16:21:38
Am o problema cu CANON MPX220. Nu trage foile cum trebuie de o vreme:
Nu imi dau seama de ce si ce s-a intamplat de face asa. E aproape noua. Nu a printat nici macar 50 de pagini pana acum.
vezi zimtii de pe tamburul care trage hartia... daca ai asa ceva
cam pretentioase imprimantele de azi. am si eu un lexmark z... de vreo 4 ani,sau 5... merge si acum fara greseala. important e sa pastrati cartusul sa nu se usuce. asa l-am pierdut pe cel color insa cel negru il umplu regulat la seringa si n-are nici pe naiba consum cam o sticla de tus pe an in medie... depinde ...
cum sa nu poti face refill la cartus? chiar si daca e ermetic sigilat iei frumos un cui ,un patent ,incalzesti cuiul la aragaz si faci gaura de bagat cerneala in cartus cu el incins eventual dai cu banda sa-l ermetizezi la misto la loc dupa ce-l umpli
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
am si eu o problema cu imprimanta mea Canon mp160.....am primit-o de la matusa mea si nu avea cartus negru asa ca i-am cumparat unul de la magazin un PG 40...l-am bagat si imi apare o eroare pe ecranul imprimantei ...E5 ...s-a mai intamplat la cineva?
Scoate-l si introducel din nou, posibil contacte oxidate in imprimante, daca tot nu merge incearca acest program, ai instructiunile in arhiva
am reusit sa fac ...dar tot imi apare eroarea aia stupida E5...mentionez ca am cartusul color gol...deranjeaza cu cv?
Daca imprimanta functioneaza nu cred ca e vreun impediment . Am gasit si astea : ERROR CODE CANNON MP150/MP160 E2 2 No paper (ASF) E3 3 Paper jam E4 - No ink E5 5 The ink cartridges are not installed or a non-supported ink cartridge is installed , or the ink cartridges are not installed properly E8 - Waste ink absorber full, or platen waste ink absorber full «ÐžÐš» E9 - The connected digital camera / video camera does not support Camera Direct Printing E14 - The Ink cartridges whose destination are wrong E15 15 Ink cartridge is not installed E16 - Ink remaining is unknown E19 - Failed to scan head alignment sheet
Utile si pentru altii care nu stiu ce inseamna aceste erori.
Mai bine nu. Atata vreme cat scopul site-ului e 100% comercial iar nimeni nu a cerut pareri despre preturi si de unde se pot cumpara consumabile pentru imprimanta, ceea ce vrei tu sa faci intra in categoria spamului. Daca vrei, totusi, sa faci reclama acelui site poti pune in semnatura link catre site, insa ai grija sa nu ne scotii ochii cu ea (adica sa nu deformeze pagina, sa nu fie prea mare, etc.)
salut. am si eu o problem cu o imprimanta hp photosmart c6380 all in one. Am imprimanta de un an de zile. nu am bagat niciodata cartus nou. doar le-am reincarcat. acum cateva zile am curatat imprimanta si am bagat cartusele inapoi dupa ce le-am reincarcat. dupa ce le-am bagat am inchis capacu si imi apare eroarea "ink system failure 0xc19a0020" ce pot face sa o repar? e cumva de la cartuse?? sau capul de printare?
Am si eu o problema, am o imprimanta Canon S300 (model putin mai vechi), nu imprima deloc negru, azi i-am luat cartus nou (Color+negru) deoarece am crezut ca e de la cel vechi, insa problema persista... Ce i-as putea face??
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.