Deschid acest topic pentru a reduce offtopicul de pe celalalt topic "Servere Counter Strike 1.6"! Pentru inceput rog un admin sa mute toate discutiile offtopic despre counter strike din acel topic aici! Deci postai aici nelamuriri, raspunsuri la nelamuririle altora si alte chestii care au legatura cu acest joc!
Ontopic: Cu ce program pot sa imi fac un tatuaj pentru counter 1.6 si unde trebuie introdus
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
15 iulie 2008, 23:11:32 • actualizat 15 iulie 2008, 23:12:05 (1 ori)
pai... iti faci un logo in Paint, de exemplu . Si cu programu asta convertesti in .wad. Numele trebuie sa fie tempdecal.wad. Il copiezi in folderul cstrike (de ex games/counter-strike/cstrike sau pentru steam Games\Steam\SteamApps\<contul tau>\counter-strike) si atat!
Nu stiu daca e offtopic dar vreau si eu o versiune de CS care sa functioneze. Eu nu am viteza mare la net si nu vreau sa descarc de 10 ori un joc ca sa vad care merge. Sa fie pe torrent.
@Punisher . Scrie ceva da valve. Dar are si iconita aia de la steam.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.