In primul rand va sunt recunoscator pentru sfaturile voastre si pentru ajutorul in rezolvarea problemelor pe care le-am avut (legate de telefon).
M-AM PLICTISIT!!! Vreau sa-mi schimb telefonul!
Sa va spun cum sta treaba: momentan un smartphone cu windows mobile 6.0 standard, 3G, HSDPA, Wi-FI, Bluetooth, slot card, camera (1.3mp), 220mhz, 128rom, 64ram. Nu ii reprosez nimic, merge brici telul (foarte scurte latentele in comparatie cu alte telefoane cu procesor mai puternic si acelasi OS).
Cum spuneam m-am plictisit... eu am prepay la vodafone, orange si cosmote. NU VREAU SA TREC LA ABONAMENT!
La orange am wap unlimited (ca tot romanu'). Se misca impecabil pe telul meu, dar nu pot sa folosesc clientul de mail si nici programelele de instant messenger nu functioneaza, decat cu emulatorul ala java care imi face telul sa se incalzeasca excesiv.
Mentionez ca daca las functia de telefon pe ON si se conecteaza la 3g sau EDGE sau GPRS raman fara baterie in cateva ore.
Frumusetea la acest tel consta in faptul ca le are pe toate. Niciodata nu pica conexiune pt ca daca nu am 3g in zona, se conecteaza prin Edge, daca nu e ala, este GPRS si daca nu e niciuna, este wi-fi

Ma bate gandul sa-mi iau....

Vreau sa stiu daca este posibil sa folosesc wap unlimited pe un Blackberry. Am cautat raspunsul dar nu am gasit nimic concludent. Vreau un telefon stabil pentru e-mail, instant messenger si navigat pe net. NU VREAU ABONAMENT!!!
Va rog ajutati-ma si de data asta daca tot ati citit pana aici, ar fi pacat sa nu-mi raspundeti in cateva cuvinte.