mi-am conectat sp la un calc nou prin activesync si cand il scot am observat ca toata agenda mea din tel era stersa. pot sa recuperez contactele ce trebuie sa fac?aveam multe numere si e aiurea sa le pierd deodata, imi facusem task-uri,meetings si acum toate sunt sterse.
nu prea ai cum sa le recuperezi , pentru ca tunci cand l-ai , ai selectat sa iti sincronizeze contactele de pe calc , iar pe calc nu era nici un contact asa ca ti-a sters tot , nu mai stiu exact care e treaba , dar sincronizarea se poate face in 3 feluri : pc-tel , tel-pc si cea simpla cand sunt pastrate datele atat pe sursa cat si pe destinatie, o alta posibilitate sa sa ti se fi corupt fisierul pim.vol in telefon , am patit si eu de multe ori la c600 cand aveam romul in romana.
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.