Microsoft Visual Basic

464 vizualizări
9 răspunsuri
autor subiect #1
heliu
MW Lurker
229 mesaje
din 06/06/2007
Windows CE
10 mai 2008, 10:49:56
Propun sa discutam in acest topic despre acest program si de limbajul de programare cu care lucreaza acest propram!Eu personal miam propus sa invat visual basic dar am nevoie si de parerile expertilor  :D
Publicitate
Publicitate
#2
myhay_myhay
MW Luver
192 mesaje
din 24/09/2007
Nokia5300
10 mai 2008, 10:57:57
Habarnam cu ce se mananca.explicati si voi ce reprezinta acest program
autor subiect #3
heliu
MW Lurker
229 mesaje
din 06/06/2007
Windows CE
10 mai 2008, 11:03:36 • actualizat 10 mai 2008, 11:04:36 (1 ori)
Visual Basic este un mediu de programare vizuala de inalta productivitate, produs de firma Microsoft, cu care poti creea o multime de aplicatii pentru windows.Visual Basic este derivat de la limbajul Basic si face parte din pachetul pentru programare vizuala oferit de Microsoft , Visual Studio.
#4
SPIDERPC
MW Moderator
4461 mesaje
din 08/05/2006
26 aprecieri
Nokia6234
10 mai 2008, 15:57:03
L-am studiat semestrul trecut la facultate :cool: . E destul de usor ca seamana cu c++ la functii.  :D
#5
tzapu
MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
Opera Mini
10 mai 2008, 15:58:18
myhay_myhay 10-05-2008 10:57:57
Habarnam cu ce se mananca.explicati si voi ce reprezinta acest program
si daca nu stii la ce postezi? Ce ar fi daca ar scrie fiecare cate un "habar n-am"?
#6
Cint
好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
60 aprecieri
10 mai 2008, 16:02:57
cauta pe net ca e documentatie destula. mai e si msdn..sau cum ii zice...alea 2cduri cu exemple de la microsoft.


in rest ... topic cam inutil  :P
azi nu se mai bucura de cata popularitate avea in trecut ,solutia oferita de microsoft
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
#7
SPIDERPC
MW Moderator
4461 mesaje
din 08/05/2006
26 aprecieri
Nokia6234
10 mai 2008, 16:30:44
Msdn contine documentatie pentru tot pachetul visual studio.  :D
#8
Alin1771
MW Liker
90 mesaje
din 11/12/2007
1 aprecieri
20 mai 2008, 00:37:44 • actualizat 20 mai 2008, 02:31:08 (3 ori)
On 20-05-2008 00:37:44, Alin1771 wrote:
As vrea sa fac un program in VB6 care sa-mi stearga un anumit caracter (sau grup de caractere) dintr-un text aflat intr-un textbox , ca exemplu, eu scriu ana are mere si vreau sa elimin caracterul ``e`` => ana ar mr
Stie cineva cum as putea sa fac asta? ???



Mi-am gasit.... in caz ca mai intereseaza pe cineva... functia e textbox = replace("ana are mere", "e", "")

[Quote] nu stie cineva cum imi pot sterge postarile? doar edita le pot? ??? [/Quote]
#9
Ciprian
MW Veteran
682 mesaje
din 09/07/2007
20 mai 2008, 14:05:51
Cu visual basic se pot face foarte multe, si unele aplicatii se fac chiar foarte usor... (daca stii C++), btw: puteti gasi pe site-uri cu torrente versiunea portable care are doar vreo 60 MB :)
#10
CrushAndBurn
Acces restricționat
27 mesaje
din 27/01/2010
90% warn
11 martie 2010, 20:29:16
cine se pricepe la visual basic? am nevoie de ceva ajutor. :help:
Înapoi la Aplicații PC
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Inițiator acum 13 ani
heliu
MW Lurker
Ultimul acum 11 ani
CrushAndBurn
Acces restricționat
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 27% ⋅ 35
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 31
  • Laser frate! 50% ⋅ 65
Au votat 131 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.017⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!