25 mai 2008, 22:26:06 • actualizat 25 mai 2008, 23:17:44 (1 ori)
stie cineva cu ce program se fac hartile pentru cs? as vrea sa fac o harta, poate aveti un program mai simplu, asa pentru incepatori L.E.am gasit aici http://www.carbon.myforum.ro/-vp8.html
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
un jucator bun face pe unul cu tot cu cheats. acum...sa nu fie nici d-alea de tragi 10 gloante si nu nimereste niciunul dar chiar daca stii de unde si pe unde vine ,ala poate sa aiba un reflex mult mai rapid de a trage in tine ,si cu o arma corespunzatoare degeaba "il asteptai la cotitura"
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Am si eu un CS1.6 nu ma pricep . . .e ala care mai are steagu romaniei ,mai scrie GPL pe acolo . .cum fac sa bag boti ? mai trebuie downloadat ceva. . .? Daca da . . .ce ?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.