21 martie 2008, 00:11:55 • actualizat 21 martie 2008, 00:37:58 (1 ori)
Cum se face?
din meniul telefonului la Accesorii - Partajare Internet se alege tipul conexiunii, usb sau bluetooth si sa da conectare. se conecteaza telefonul la pc/laptop si se asteapta cateva secunde. Se realizeaza conexiunea automat.
Acum, daca folositi wap unlimited mai trebuie sa adaugati in IE/Opera/Mozilla si setarile pentru proxy.
Sa confirme cineva daca asa e la toate device-urile cu WM 6.0 si revin cu edit la titlu
pe cd-ul telefonului undeva trebuie sa fie modem drivers(dai explore pe cd si cauti modem drivers)....folderul acela il copiezi pe pc,si de fiecare data cand vrei sa folosesti telu ca modem deschizi .exe-ul din acel folder si dai click pe "dial"
din telefon activezi modemul(internet sharing sau cum se numeste)... dai activate sau connect si apoi deschizi exe-ul pe pc si dai dial(nu iti aparea dial pt ca nu aveai activat modemul din telefon) SAU la mine pe ppc cu wm6.1 instalat si cu activesync 4.5(cred ca pt wm6 nici nu merge o versiune mai veche de activesync) este de ajuns sa dau connect din internet sharing din tel(fara sa mai dau dial pe pc) si se conecteaza direct(sa ai selectat acolo conexiunea pe care vrei sa o folosesti wap/internet)
da imi apare in coltz la pc local area conection 2 .status:conectat 10mbs ..dar cand dau pe mess login se incarca apoi imi iasa...prebuie sa fac setari proxy?si care e adresa si portu?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.